<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Davor Dragičević: Svi poslanici u NS RS moraće se izjasniti da li je David skočio lastu u Crkvenu ili je brutalno ubijen

BANJALUKA

"Vaše ubijanje traje 26 godina, ali bićete sankcionisani i krivično gonjeni do kraja mog života, a nakon mene tu ste vi da nastavite moju borbu", rekao je Davor Dragičević.

08. maj 2018, 12:00

I danas je u centru Banjaluke održano je okupljanje Pravda za Davida gdje se traži istina i pravda.

Davidov otac, davor Dragičević rekao je da su svi vidjeli fotografiju Davida, i da se zna na koju se fotografiju misli."To je uljepšana fotografija sa druge obudkcije. Ne daj Bože da iko vidi prve fotografije. Oni su meni svašta počeli pakovati. Ja za 49 godina nemam nikakvu prijavu, a Vi radite šta hoćete", rekao je Davidov otac.

On je rekao da je David ubijen na najbrutalniji način."David im se nije dao ni u jednom trenutku, on nije poklekao", rekao da Davor.

Davor Davidović sutra ima press konferenciju u Beogradu, a dan poslije je u Narodnoj Skupštini RS."Svi poslanici moraće se izjasniti da li je David skočio lastu u Crkvenu ili je brutalno ubijen", rekao je Davor Dragičević.

Rekao je da on svog sina nikad neće oprostiti."Vaše ubijanje traje 26 godina, ali bićete sankcionisani i krivično gonjeni do kraja mog života, a nakon mene tu ste vi da nastavite moju borbu", rekao je Davor Dragičević.

Za sutra je najavljeno tiho okupljanje i paljenje svijeća mladih, Davidovih prijatelja i ostalig građana.