Sberbanka promijenila ime, sada se zove ATOS BANK

Sberbank a.d. Banjaluka, čiji je vlasnik Nova banka a.d. Banja Luka, od sada i zvanično posluje pod novim poslovnim imenom – ATOS BANK a.d. Banja Luka. Naime, u mjesecu maju je okončan proces promjene vlasništva, kao i promjene poslovnog imena banke.

26. maj 2022, 11:38

Tokom prethodnih 20 godina, koliko poslujemo na tržištu Republike Srpske, zalaganjem naših zaposlenih i lojalnošću naših klijenata gradili smo zajedno povjerenje uspješnim radom, što će i dalje ostati slučaj. Trudićemo se da i dalje budemo Banka koja kontinuirano razvija sebe i svoje poslovanje za dobrobit klijenata i zajednice u kojoj posluje, te ćemo i dalje graditi dugoročne i harmonične odnose, sa našim klijentima.

Strateško opredjeljenje ATOS BANK a.d. Banja Luka će biti usmjereno na brzo, jednostavno i efikasno pružanje bankarskih usluga, kako bismo u potpunosti zadovoljili potrebe naših klijenata, koji su nam uvijek na prvom mjestu. Pružamo PODRŠKU našim klijentima, baš onda kada im je potrebna, a proizvodi i usluge naše Banke su kreirane upravo u skladu sa njihovim zahtjevima i potrebama. Pratimo savremene trendove poslovanja, te napredujemo i RASTEMO zajedno sa našim klijentima.

Otvoreni smo za NOVA ISKUSTVA i potrebe svakog klijenta. Društvena odgovornost i podrška zajednici u kojoj poslujemo su stub i temelj naših korporativnih vrijednosti, a povjerenje, kvalitet, sigurnost, snaga i pouzdanost ostaju imperativni zadaci naše Banke.

ATOS BANK a.d. Banja Luka će nastaviti i dalje da štiti interese svojih klijenata, te da im ostane jak i pouzdan partner, kako bi im i u budućnosti obezbijedili stabilnost I kvalitet usluga na najvišem nivou. Mi smo tu, vama najbliži, kako bi vam na najbolji mogući način olakšali poslovanje te ponudili još savremenija bankarska rješenja.