<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

"Priče o Dodikovim prijetnjama su besmislene, tokom sezone svaki dan prolazi 20 šlepera preko imovine Elektrokrajine"

Direktor Elektrokrajine Dragan Čavić reagovao je na današnje obraćanje javnosti gradskog menadžera Bojana Kresojevića a koji je izjavio da je prijetnje Milorada Dodika realizuju.

08. septembar 2022, 1:55

Čavić je rekao da su te priče o pijetnjama besmislene te da je čitava stvar u vezi sa pristupnim putem koji Eko toplane nisu izgradile a da se godinama koristi put koji ide preko imovine Elektrokrajine.

"Svaki dan tokom sezone od šest mjeseci tu prolazi 20 šlepera i to preko imovine Elektrokrajine. Pričamo o odnosima dvije firme i o pravnim obavezama onih koji su odgovorna lica. Nema ovo nikakve veze sa pameću, d će Banjaluka ostati bez grijanja jer Elektrokrajina ne dozvoljava prolazak kamiona. Ovdje su dopisi koje sam slao. Ne postoji nikakav sporazum, već samo šteta Elektrokrajini koja se pravi već pet godina. neka Banjalučani ne brinu, zbog Elektrokrajine neće biti problema. Postoje uslovi za gradnju pristupnog puta. Najlakše je uništavati državnu imovinu. Ja se neću baviti njihovim dječijim igrama. " rekao je Čavić pokazujući dokumentaciju.

"Morbidne su tvrdnje da sam ja realizacije Dodikove prijetnje. Potpisani akt obavezuje Eko toplanu da izgradi pristupni put. I nisu ga napravili" rekao je on.