<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Mladić nestao u Njemačkoj prije sedam godina. Prije par dana nazvao porodicu

29. maj 2024, 10:46

TILL R. nestao je 2017. godine nakon što se udaljio iz svog doma u Bavarskoj. Prije nekoliko dana, odnosno sedam godina od nestanka, ponovno se pojavio. Gdje je bio i što je radio sve te godine, ostaje misterij.

Prema pisanju njemačkih medija, mladić je nestao u rujnu 2017. godine kada je imao samo 15 godina. Policija je pokrenula potragu, a 2019. godine objavili su njegovu fotografiju u medijima.

Slučaj je bio tema u televizijskom programu Aktenzeichen XY. Ali ni nakon te emisije se nije pojavila nikakva korisna informacija. Policija je čak sumnjala da je ubijen, prenosi Fenix Magazin.

Odjednom se javio obitelji

No, ovih se dana dogodio preokret. Mladić je stupio u kontakt sa svojom obitelji. "Policija je službeno povukla potragu za Tillom R.", priopćila je policija.

Pozadina njegova nestanka još nije poznata. U priopćenju policije za javnost navedeno je da nije riječ o kriminalu.

Otac mladića je za njemačku televiziju RTL kazao kako je njegovom sinu sada dobro.

"Sjajne su vijesti da se moj sin vratio. Dobro mu je i presretni smo što se odlučio vratiti kući. Po njega su otišla njegova braća. Živio je u velikom njemačkom gradu i radio razne poslove", rekao je otac.