Novak ipak igra u Australiji!

Novak je objavio da ide na Australijan open i da će braniti trofej na prvom grend slemu nove sezone, koji se održava od 17. do 30. januara.

Srpski teniser je dobio medicinsko izuzeće od organizatora, a o putovanju u Australiju obavestio je javnost objavom na Instagramu.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

– Srećna svima Nova godina! Želim vam mnogo zdravlja, ljubavi, radosti i sreće. Da vidite, dišete i mislite ljubav i da negujete poštovanje prema svakoj osobi i živom biću na ovoj divnoj planeti. Prijalo mi je da budem sa svojom porodicom i dragim ljudima, odmorio sam se od veoma duge i uspešne sezone 2021. Sada krećem u Australiju jer sam dobio izuzeće i spreman sam da živim i dišem tenis narednih par nedelja takmičenja. Hvala svima na podršci! Idemooooo ‘22, napisao je Novak uz fotografiju sa aerodroma.

Srpski teniser će u Melburnu braniti titulu i ove godine ima priliku da dođe do jubilarnog 10. trofeja. U istoriji je samo Rafael Nadal uspeo da osvoji jedan grend slem dvocifreni broj puta, pošto ima 13 titula na Rolan Garosu. Ujedno, Đoković će biti u prilici da Španca, kao i Rodžera Federera prestigne po broju trofeja sa najvećih turnira, jer u ovom momentu sva trojica imaju po 20.

Prvi teniser sveta je poslednjih dana boravio u Marbelji gde je trenira i pripremao se za početak nove sezone, a ujedno i pratio vesti iz Australije.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije