<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Sudar na izlazu iz sale između odbornika i stručne saradnice kabineta

BANJALUKA

Prilikom prekida sjednice došlo je sudara između poslanika Nevena Stanića i stručne saradnice iz kabineta gradonačelnika Olge Babić. Olga Babić bila je vidno potesena.

31. mart 2021, 10:56

 

Milada Šukalo, savjetnica gradonačelnika rekla je da je danas došlo do incidenta i pregledaće se kamere da se vidi šta se desilo.

"Poslanici iz skupštinske većine rekli su da ljude koji su se okupili ispred Gradske uprave treba uhapsiti. Pozivam odbornike da dođu kod mene u kancelariju i da pričamo o projektima. Ovo što se danas desilo je vrhunac svega što moramo da trpimo ovdje. Svojim životima branićemo svoju djecu i živote svih ljudi u ovom gradu. Ovdje sam zbog svoje i tuđe djece", rekla je Milada i istakla da je odbornim Stanić bio grub prema kolegici Babić sa kojom se sudario na izlazu iz skupštine.

Olga Babić, stručna saradnica u Kabinetu gradonačelnika osudila je današnji napad odbornika Stanića koji se desio na vratima uz psovku sa njegove strane.

"Stanje je odmaklo svakoj kontroli. Ponašanje i psovanje nema smisla", rekla je Olga okupljenim novinarima

Odbornik Neven Stanić (Ujedinjena Srpska) rekao je da kada je došlo do prekida sjednice nekoliko je odornika istrčalo iz sale.

"Kolegica je ulazila, a ja sam izlazio i došlo je do sudara. Izvinjavam se i imam puno poštovanje prema ženama. Ali ne želim da ovo bude neka vrsta provokacije", rekao je Stanić i još jednom ušutio izvinjene.