Opoziciji ponovo nije dozvoljen Trg Krajine, Stanivuković poslao poruku gradonačelniku

Opoziciji ponovo nije dozvoljeno mirno okupljanje na centralnom banjalučkom Trgu Krajine iz bezbjednosnih razloga.

BUKA / 01. Juli 2019

foto Buka

Tim povodom Draško Stanivuković i Jelena Trivoć održali su pres konferenciju ispred zgrade Policijske uprave Banjaluka Jelena Trivić rekla je da su oni danas došli u policiju da predaju zahtjev za održavanje skupa u Parku Mladen Stojanović jer im Trg nije dozvoljen. "Trg i dalje ostaje jedan od naših zahtjeva" kazala je ona. Draško Stanivuković je rekao kako je očigledno da smo mi i dalje 2000 godina u prošlosti. Poručio bih Gradonačelniku da ovo što mi radimo nije vanredno stanje već čas demokratije.

" Molim gradonačelnika da ne mijenja teze.Sve ovo za šta se mi zalažemo, nije vanredno već redovno stanje. Park 19:30 ostaje" poručio je Stanivuković.

 

Podsjetimo kako je opozicija prošlog četvrtka održala mirni skup u Parku Mladen Stojanović te da je sa tog mjeste upućena tri zahtjeva. Jedan od njih je da se naredni skup održi na trgu Krajine. Policija više nije ispred hrama, što je bio drugi zahtjev opozicije koji je kako su rekli ispunjen. Treći zahtjev je da se oglasi Gradonačelnik Banjaluke. Prvi čovjek grada Igor Radojičić izjavio je kako je cilj opozicije da drži Banjaluku u vanrednom stanju te da jenpitanju početak veoma.agresivne predizborne kampanje


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.