Marko Vidojković: KAKVI NAM SVE DEČIJI KAMPOVI TREBAJU

Svim dobrotvorima, ali i roditeljima, koji žele najbolje srpskim mališanima, preporučujem otvaranje sledećih kampova, ne bi li se što bolje pripremili za život:

Marko Vidojković / 22. August 2018

Da je Miša Vacić napravio paravojni srpskoruski dečiji kamp, sigurno ne bi bilo nikakvih problema. Ipak, napravio ga je Milan Stamatović, nadrkani opozicionar. U kamp je, pod okriljem mraka, to jest, poptuno u skladu s obukom, upala policija, zatvorila ga, a decu poslala kućama. Da li je kamp raspušten iz čistog iživljavanja nad opozicionim Zlatiborom? Ili je ugašen zato što niko ne sme biti bolji sa Rusima od Miroslava Lazanskog, Ivice Dačića i Nenada Popovića? Ili je možda raspušten usled iracionalnih strahova režima da će deca koja su juče na Zlatiboru obučavana rukovanju oružjem, sutra istom tom režimu zakucati (naoružana) na vrata da pitaju: „Šta to radite od Srbije, majku vam jebemo?“? Hm, ko zna. Ono što je sigurno, kamp nije zatvoren zbog brige prema deci, pošto se Srbiji, kao što svi znamo, jebe za njenu decu. Svim dobrotvorima, ali i roditeljima, koji žele najbolje srpskim mališanima, preporučujem otvaranje sledećih kampova, ne bi li se što bolje pripremila za život:

KAMP ZA OBUKU BUDUĆIH UČESNIKA ZADRUGE

...ili bilo kog drugog rijaliti programa. Naivni će reći da takvi kampovi nisu potrebni, pošto deca imaju besplatnu, ne samo televizijsku obuku, već i praktičnu, kako u okviru svog doma, kad se tata ili/i mama napiju, tako i kad odu sa školom na ekskurziju. Iako tuča pijanih roditelja i razuzdani razvrat dece i profesora u niskobudžetnim budimpeštanskim hotelima neodoljivo liče na Zadrugu i Parove, jedno je učestvovati, a drugo je pobediti. Da bi pobedila u rijalitiju, deca moraju da prođu posebnu obuku. Sram vas bilo, šta vam pada na pamet, ne treba ih obučavati kako oralno zadovoljiti producenta, to dođe samo! Fokus obuke treba da bude na psihofizičkom zlostavljanju polaznika, praćenom redovnim i minimalnim isplatama novcem. Sram vas bilo, odakle vam ideja da bi ih trebalo plaćati u gudri, pa poenta i jeste da tim parama od nas kupe gudru! Treba im, u sklopu obuke, dovesti nekog debelog odvratnog klinca, da im lupa šamare. Kao što znate, rijalitiji često traju i pošto se završe, tako da zainteresovani roditelji mogu iznajmiti debelog da lupa šamare i posle obuke. Ćerka direktora kampa može da ih tera da joj ližu đonove pre spavanja, a čim legnu, treba im ubaciti novog debelog, koji je tokom dana, u sklopu obuke, jeo girice i krompir, da im prdi kraj jastuka i udara čvrge. Svaka međusobna tuča polaznika je dobro došla. Suze, takođe. Psovke - bez njih ništa. Sa razglasa – narodnjaci, tokom celog dana i noći. Kad se obuka završi, možda će vam se ćerka sa dvanaest godina blajhati,  možda će sa trinaest godina vući lajne spida, možda će se sa četrnaest smuvati sa trideset godina starijim dečkom koji drži kafić na Senjaku, ali upravo to su osobine koje odlikuju buduću pobednicu Zadruge, zar ne?

KAMP ZA OBUKU BUDUĆIH KREDITNIH DUŽNIKA

Dovesti decu na Taru i rasporediti ih u dvadeset kućica za pse. To će biti njihov dom na ovoj zanimljivoj i preko potrebnoj obuci. Svakog jutra im tražiti pare, a ako nemaju, reći im da će sutra dugovati triput više. Ukoliko ni sutra ne budu imali lovu, poslati ih u šumu, da preostale dane obuke provedu pod kišom i sa medvedima, a njihovu kućicu ustupiti sledećem polazniku. Ponoviti postupak. Sistem je vrlo prost. Deca će na sve načine morati da se snađu za novac, kako bi im ostao krov nad glavom. Kako će se snalaziti, nije problem instruktora. U ovoj obuci, oni su banka. A banka nikad ne popušta. Pare, koje će roditelji biti prinuđeni da investiraju u ovaj projekat, naravno, neće biti vraćane. Ukoliko ste roditelj, a čini vam se da će vam dete izrasti u onog što uzima kredit, da bi isplatio već postojeći kredit, koji je usledio odmah posle prethodnog kredita, onda recite instruktorima da preskoče kućicu za pse i odmah ga pošalju u šumu. Svakog jutra, ako je dete i dalje živo, instruktori će mu tražiti novac, a pošto novca nema, skidaće mu deo po deo odeće. Naravno, sastavni deo ove obuke, morao bi biti i trening za samoubice. Šteta je ne iskoristiti onoliko drveće na Tari. Instruktori će decu naučiti kako staviti sebi omču oko vrata koja se neće razvezati, te kako odabrati granu koja neće pući, kada se o nju budući kreditni dužnik obesi. Kreditni dužnici ne smeju se radovati ni jednom segmentu života, te će ih instruktori, po sunčanom vremenu šibati prutom po nogama.

KAMP ZA OBUKU BUDUĆIH NAPREDNJAKA

Učlanićete dete u SNS i tako mu pružiti sigurnu budućnost? Ha, pa uskoro u Srbiji neće više biti nikog ko nije u SNS-u, stoga je najbolje na vreme ga obučavati da se u tom moru naprednjaka istakne. U kampu za obuku budućih naprednjaka će ga, odmah po dolasku, namazati govnima. To je miris koji će naprednjaka pratiti ceo život. Odmah potom, polaznika valja i nahraniti govnima. Ovo je važno stoga da mu nijedan zadatak koji vrh stranke pred njega kasnije stavi, ne bude težak. Posle će, novcem s kojim su ga roditelji poslali u kamp, na improvizovanoj tezgi kupiti diplomu. Ovo je težak zadatak, pošto će uskoro svi naprednjaci imati, ne samo fakultetske, već i doktorske diplome. Bitno je šta će dete odabrati. Da li će biti doktor strukovnih ili menadžerskih nauka - možda deluje nevažno, ali upravo ove finese odrediće da li će vaše dete jednog dana biti ministar policije ili čak premijer! Svakog dana, instruktori će u kamp dovoditi nekog uglednog naprednjaka, zamoliti ga da skine gaće, a deca će ga ljubiti u dupe. Pre ručka i posle večere. Prilikom ljubljenja dupeta biće ohrabrivani da mu rašire guzove i probaju da se što više približe njegovom anusu. Možda će im na početku ovo biti odvratno, ali na kraju obuke, budući naprednjaci biće garantovani ovisnici od ljubljenja dupeta, što je ključan faktor za napredovanje u ovoj stranci i u ovom životu. Veoma bitan deo obuke biće nasilje nad slabijima od sebe, odnosno nasilje grupe nad pojedincem. Kako fizičko, tako i psihičko. Razlika u odnosu na prethodna dva kampa jeste u tome što će ovde polaznici biti ohrabrivani da vrše nasilje nad slabijim i siromašnim vršnjacima, koji će u kamp biti sprovedeni protiv svoje volje.  Posle toga, organizovati izbore u okviru kampa, gde će deca koja su tamo dovedena protiv svoje volje glasati za polaznike obuke, a polaznici kampa isplaćivaće ih minimalnim iznosima novca, koji su im prethodno oteli. U izuzetnim slučajevima, biće dozvoljene isplate glasača i u pašteti, koja je preostala  od doručka.
Eto.

Ukoliko želite da vaše dete živi u Srbiji, ovo su jedina tri kampa koja su mu potrebna.

 

 


Buka preporuka

Kolumne

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.