<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Banjaluka

Šukalo: MUP nas pratio od Meriota do Borika, čekam rješenje od policije

“Nas četvorica smo krenuli do Doboja, jednim autom. Kod servisa Vidović su nam policijska vozila prepriječila put”, kaže Šukalo.

30. septembar 2022, 8:40

Nakon informacija da su članovi SNS Adam Šukalo i Vlado Mandić uhapšeni, ekipa N1 provjerila je šta se tačno dešavalo. Dok iz MUP-a ćute, za neke medije pojašnjavajući da su državljani Srbije kontrolisani, ali ne i privedeni, pred Upravom kriminalističke policije pronašli smo Adama Šukala, bivšeg poslanika u skupštini Srbije, ranije i NSRS.

Ni sam nije znao da kaže da li su privedeni, ili saslušani. Priča da su praćeni od hotela Meriot do Borika.

“Nas četvorica smo krenuli do Doboja, jednim autom. Kod servisa Vidović su nam policijska vozila prepriječila put”, kaže Šukalo.

Dodaje da su policajci gledali gepek, a nakon svega pozvani u Upravu kriminalističke policije MUP RS na saslušanje, koje je završeno oko 23 časa, jer se čekao neki inspektor.

Šukalo kaže da ne bi dalje komentarisao slučaj, dok ne dobije papir-rješenje od policije.

“Tada će i meni biti jasnije”, kratko zaključuje.

Inače sa Šukalom je bio i Vlada Mandić, član SNS, biznismen i bivši sportista, te još dva Mandićeva prijatelja.

Izvor :Uprava krim policije u Banjaluci (N1)

Kako javlja reporterka N1, večeras popaljena svjetla u “bijeloj” zgradi MUP RS, gdje je sjedište Uprave krim policije, govore da je ovdje radno iako je skoro ponoć.