Suđenje za elitnu prostituciju u Hrvatskoj

Štrbac: Nisam koristio usluge prostitutki

Iako je samo suđenje zatvoreno, jedan od svjedoka u slučaju, poduzetnik Zoran Štrbac, novinarima je na izlasku iz zgrade Suda dao izjavu. Rekao je da poznaje Alicu i Mariku, ali da se radi samo o poznanstvu, a ne poslovnim vezama. “Nisam koristio usluge prositutki, to sam objasnio sutkinji”, rekao je.

Suoptužena Alica Cvetković je napustila sud u žurbi, bez izjava novinarima.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

“Mediji su ozbiljne životne priče pretvorili ljetno štivo i uništili nečije živote”

Odvjetnik Marike Tomljanović Kiprijanovski, Krešimir Krsnik, novinarima nije htio otkriti nikakve detalje, podsjećajući da se suđenje odvija bez prisustva javnosti te da je otkrivanje bilo čega što se odvija iza zatvorenih vrata sudnice kazneno djelo. Tako nije htio kazati ni tko su svjedoci u procesu, niti koliko ih je danas ispitano, kao ni je li tražio ukidanje pritvora za Mariku Tomljanović Kiprijanovski. Rekao je samo da su mediji ozbiljne životne priče pretvorili ljetno štivo i uništili nečije živote. “Ozbiljnu situaciju pretvorili su u ozbiljnu lakrdiju”, rekao je.

Prema napisima iz medija, danas je trebao svjedočiti i suvlasnik Papaye Ivan Bušljeta.

Podvodila višestruku prvakinju Hrvatske u fitnessu

Podsjetimo kako Tomljanović Kiprijanovski tužiteljstvo tereti za podvođenje što ga je organizirala od travnja do lipnja ove godine te traži kaznu od sedam mjeseci zatvora. Kao suučesnik navedena je Alica Cvetković, višestruka prvakinja Hrvatske u fitnessu.  Prema optužnom prijedlog Marika je klijentima dogovarala termine i mjesto seksualnih susreta s Alicom i to na način da joj je proslijedila brojeve telefona nakon čega su se dogovarali susreti. Navodno se Cvetković prostituirala za 300 do 500 eura.

Mariki se sudi i za zloporabu droge jer joj je u trenutku uhićenja nađeno pola grama kokaina.

Valja podsjetiti kako je suđenje Nebojši Perunoviću i Sari Sikirić za slučaj elitne prostitucije također zatvoren za javnost. Obrazloženje je da će se utvrđivati činjenice koje zadiru u osobni i obiteljski život okrivljenika, ali i svjedoka pa je potrebno zaštiti njihov ugled i interese. “

 

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije