<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Svijet se oprašta od Tine Turner: Obožavatelji odali počast i ispred poznatog teatra Apollo u New Yorku

Cvijeće je položeno i na Turnerinu zvijezdu na Holivudskoj stazi slavnih u Los Angelesu, a zapaljene su svijeće i ispred njene kuće u Kusnachtu, blizu Ciriha

26. maj 2023, 7:52

Svijet se oprašta od Tine Turner: Obožavatelji odali počast i ispred poznatog teatra Apollo u New Yorku- Cvijeće je položeno i na Turnerinu zvijezdu na Holivudskoj stazi slavnih u Los Angelesu, a zapaljene su svijeće i ispred njene kuće u Kusnachtu, blizu Ciriha

NEW YORK (AA) - Obožavatelji širom svijeta odaju posljednju počast legendarnoj američkoj pjevačici Tini Turner koja je u srijedu umrla u 83. godini, javlja Anadolija.

Obožavatelji su počast odali i ispred kultnog njujorškog teatra Apollo.

Cvijeće je položeno i na Turnerinu zvijezdu na Holivudskoj stazi slavnih u Los Angelesu, a zapaljene su svijeće i ispred njene kuće u Kusnachtu, blizu Ciriha.

Buketi su ostavljeni i ispred londonskog teatra Aldwych, sadašnjeg doma mjuzikla po imenu Tina, o životu pokojne pjevačice.

Zvijezda rođena u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) bila je jedna od najomiljenijih pjevačica, poznata po svojoj karizmi na sceni i nizu hitova.

Tina Turner, rođena kao Anna Mae Bullock, američka je soul, R&B, dance, disco, pop, rock pjevačica, glumica, plesačica i tekstopisateljica.

Dobitnica je osam Grammy nagrada.