<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Prodaje vikendicu sa dvorištem za 7.800 evra: "Kuća ti dođe skoro džabe"

Oglas u kome je vikendica od skoro 40 kvadrata sa placem na prodaju za 7.800 evra, u blizini Novog Sada, izazvao je veliko interesovanje na društvenim mrežama.

31. mart 2023, 10:36

Oduševljenje je posebno usledilo zbog opisa da se kuća sa dvorištem nalazi pokraj asfaltnog puta i da ima vodu, struju.

Iako u mirnom mestu Pobeda u Vojvodini, u opisu oglasa je navedeno da od kuće postoji linijski prevoz do škole, ali i da se u blizini nalazi pošta, prodavnica i ambulanta. Da je cena izuzetno povoljna, istakli su građani u komentarima.

"U uvek komentarišem nerealne cene, ali ovo je stvarno povoljno. Povoljnije ne može. Samo priključak za struju i vodu sa vodomerom, šahtom ti dođe bar 2.000 evra. Septička 1.000, ograda 500 evra, pa ti vidi. Plac i kuća ti dođu skoro džabe“, glasi jedan od mnogobrojnih komentara.

Vlasniku ovog stana u nastavku su sugerisali da treba da podigne cenu za par hiljada evra i da će je i tada sigurno prodati, prenosi Blic.

"Prodaćeš za te pare brzo. Jedino ako hoćeš da čekaš, onda ošišaj tu travu, da bude uredno, slikaj novu stolariju izbliza, postavi te nove slike i stavi 10.000 evra“, glasi jedan komentar.

I drugi su dodali da je cena korektna.

"Sasvim korektna cena za kuću. Žao mi je samo što mi lokacija ne odgovara, inače bih je kupio bez razmišljanja“, napisao je jedan građanin.