Stanivuković tuži MSD zbog video snimka! Odmah dobio odgovor: Tužba zbog 'političke nekorektnosti'... Besmisleno!

Nakon što je gradonačelnik banjaluke Draško Stanivuković objavio da će tužiti mlade SNSD-a jer su objavili video o njemu, oglasili su se i iz podmlatka najveće stranke u RS.

BUKA portal / 08. April 2021

Predsjednik Mladih socijaldemokrata Denis Šulić odgovorio je na najave gradonačelnika Banjaluke Stanivukovića da će tužiti podmladak SNSD-a.

"Pročitao sam u da on u izjavi kaže da je 'video politički nekorektan',  te da će on zbog toga tužiti Mlade socijaldemokrate. Mislim da će to biti jedna od rijetkih tužbi zbog 'političke nekorektnosti' u istoriji prava. Vjerovatno prva u BiH. Ta činjenica najbolje govori o gradonačelniku i njegovim, kako on kaže 'pravnicima'", rekao je Šulić.


On navodi da će ukoliko do njega dođe ovo biti besmislen postupak.

"Kao predsjednik Mladih socijaldemokrata žao mi je što svjedočimo pojavi da jedan mladi političar najavljuje tužbu protiv podmlatka druge političke partije. Dodatnu besmisao tom procesu daje čeinjenica da je gospodin Stanivuković poznat kao neko ko u svojim video uradcima iznosi veliku količinu neosnovanih optužbi i kvalifikacija na račun ogromnog broja ljudi", rekao je Šulić.

 

Podsjećamo, gradonačelnik Draško Stanivuković rekao je da sprema tužbu protiv mladih SNSD-a koji su objavili video prilog o njemu.

"To je politički nekorektno. Mene su pravnici izvjestili da je to protiv zakona i ja ću zakon iskoristiti da ih tužim da sačuvam svoj dignitet kao čovjeka. Kao ključno, zna se ko je autor tog djela i ko će za to da odgovara", rekao je Draško Stanivuković.


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.