Marko Vidojković: KRALJEVSKO VENČANJE, JOŠ JEDNO TEŠKO SRANJE

Na planeti Zemlji se prošlog vikenda odigrala svadba lika čije sam se ime trudio da ne zapamtim, ali ono se ipak nekako zapatilo – Hari – i ribe, čije ime još uvek nisam zapamtio.

Marko Vidojković / 23. Maj 2018

Hari je britanski princ, burazer od onog što se ženio prošli put, a čije ime sam u međuvremenu zaboravio, a riba je: starija od njega, glumica, razvedena, a uz to, majka joj je crnkinja. To su najbitnije činjenice vezane za nju, imajući u vidu da su mi doprle do mozga, a toliko mi se jebe za njihovo venčanje i za sve što ima veze sa tim.

Da se to sranje nije vrtelo na televizoru, tokom subotnjeg ručka kod moje keve, mogao bih se pohvaliti da sam ga u potpunosti propustio, ali jebiga. Video sam mladi bračni par kako se vozi kočijama i razdragani svet nabijen na englesku travu, kako ih pozdravlja snimajući ih mobilnim telefonima, pod budnim okom naoružanih specijalaca, pošto se zna da pola sveta to govno gleda sa iskrenim ushićenjem, a druga polovina sa zluradom nadom da će doći do terorističkog napada.

Toliko o tome. Malo sutra. Tek kad se ceremonija završila, sranje je počelo. Sa svih strana krenuli su da me bombarduju ostaci vesti o ovom bezumlju – pre svega mim sa britanskom kraljicom, istom onom iz pesme Pistolsa, u kom nadrkano gleda snajku, uz potpis koji sugeriše kako je već jednu snajku koja joj nije bila po volji (princezu Dajanu, majku mladoženje) smaknula putem lažirane saobraćajke, pa će ovu morati na neki drugi način. Prilično neduhovit mim, u odnosu recimo na internet-šale o tome koliko kara popušiš kad se naždereš metamfetamina.

Loš mim, međutim viralan, poput onog sa pradedom koji je išao na more u Albaniju i tamo mu se nije baš svidelo, a zbog kog sam neke prijatelje izbrisao sa fejsa, ne verujući da dele to sranje sedam dana pošto je prestalo da bude popularno. E tako su i englesku kraljicu delili svi, neki su čak komentarisali kako sad mogu da  e oproste od britanske vize jer su to podelili, ali avaj, toliko je smešno... Uz rizik da britansku vizu nikad više ne dobijem, tvrdim da je poluvreme superboula, stoprocentni debilizam potekao iz bivše mladoženjine kolonije, događaj vredan pažnje, u odnosu na ovo.

Na fejsbuku sam saznao da je najveća zvezda venčanja bio fudbalski vitez piskutavog glasa, Dejvid Bekam. Obukao se kao da je pošao u lov na lisice, dok su mu iz kragne sevale tetovaže. Njegova žena, Viktorija Bekam, obukla se kao da je krenula na sahranu, ha ha, pa kad zna da će baba (kraljica) snajku da rokne prvom prilikom, zaključiće duhoviti Srbin, upoznat sa prilikama na britanskom dvoru. Jebeš sad Viktoriju, prostim uvidom u njuz fid na fejsu jasno se može zaključiti da su se (srpske) cure masovno zaljubile u svata Bekama.

Sačekao sam da me prođe transfer blama i sad mogu da nastavim sa pisanjem teksta. Džordž Kluni je bilo nesumnjivo najveća faca na venčanju, jer Kluniju je posao da bude faca dok ne crkne, jedino što me zbunjuje je šta će koji kurac krasni Džordž Kluni u svatovima na kraljevskom venčanju. Siguran sam da postoji objašnjenje, ali me za to objašnjenje savršeno zabole dupe.

Bio je tu i Elton Džon, koji je na neku, samo njemu znanu foru, smuvao Bekama da se cmoknu u usta prilikom međusvatovskog pozdravljanja, te se potom oblizivao. To je, za mene makar, bio vrhunac svadbe.

Ovo je pravi trenutak da nekoliko redova posvetim i popu, koji je inače crnac, a koji je (valjda, pište mi jaja da proveravam na vikipeidji) venčao mladence. Iskusni sveznajući Srbin, potvrdiće kako je crni pop upravo dokaz da su Englezi rasisti, a crna prija i polucrna snajka još veći. Istom logikom kao i delimično crni američki predsednik, šampion u bombardovanju. Dobro, jebe mi se baš. Nekoliko redova u ovoj kolumni posvećenih crnom popu upravo je isteklo.

Plače mi se od saznanja da je, pored svih sranja kojima nas tovare, ovo okupiralo celu subotu, celu nedelju, pa čak i deo ponedeljka. Ceo svet je pričao o mladoj i nagađao šta li joj je Hari došapnuo gledajući je zaljubljeno u oči (lično sam mu sa usana pročitao „Vučiću pederu“). O svete, jebem li te, koliko li si jadan i glup! Ona ga je gledala tako zaljubljeno, da se na internetu pojavio mim na kome ispod njene face piše: „Nađi ženu koja će ovako zaljubljeno da te gleda i, ono, blago tebi“.

’Oćeš đavola, jer ona je pre svega glumica (aha, eto otkud Kluni na svadbi - sa mladine strane), posao joj je da gleda zaljubljeno, a u ovom slučaju mora i dodatno da se potrudi da joj sutra ne otkažu kočnice na limuzini, he he, jaka fora. Ako se uzme u obzir da je, prema poštovaocima teorija zavere, engleska kraljica istovremeno i kraljica reptilijanaca koji iz senke vladaju planetom (da li ste primetili svevideće oko na sred onog kurca koji je mladoj stajao na glavi?), nije vreme smehu i šali, mlada je u najavi realno najebala.

Ovo govno od venčanja da se uporediti sa govnetom od vojne parade u Moskvi. Može na prvi pogled da se učini da su ova dva bedna medijska izdrkavanja namenjena različitoj publici,to možda i važi za ostatak sveta, ali kad je o našima reč, jok. Potpisujem da je, u skladu s politikom blanasiranja između istoka i zapada, naš napaćeni narod pojeo i jedno i drugo govno, kao i usranu Evroviziju, nedelju dana ranije najsmrdljivije od svih govana koja sere TV.

Pa dobro, ljudi su kretenu. Srbi su veći Englezi od Engleza, to je dobro poznato. Zato smo ušli u prvi svetski rat, pa zatim i u drugi svetski rat, stoga je čak i pank ovde tako dobro prošao, a samo se setite manijaka koji i dalje srčano navijaju za Mančester Junajted i Liverpul, umesto da batale fudbal u potpunosti. U ime svih Srboengleza, uticajni tviteraš i profesionalni ronilac po anusu režima, Krlo ga zovu, čestitao je Hariju i snajki, čije ću ime, siguran sam, biti prinuđen da naučim u budućnosti, srećan ulazak u mirne i vesele bračne vode.

U ime svih nas kojima se sere od poputnog civilizacijskog posrnuća, uz želju da pratimo prenose venčanja i drugih kraljevskih porodica, a ne samo reptilijanaca, pridružujem se čestitkama. Živeli mladenci!

 

 


Buka preporuka

Kolumne

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.