Emotivni doček prvaka u maratonu u Banjaluci (FOTO)

Polaznici škole za trčanje "Banja Luka Running Club-a" organizovali su sinoć doček svom treneru i državnom prvaku u polumaratonu i maratonu.

BUKA portal / 16. August 2019

 

Članovi banjalučkog rekreativnog trkačkog kluba kojeg vodi Srđan Samardžić priredili su svom treneru, prijatelju i odnedavno državnim prvaku u maratonu svečani doček s obzirom da nam je ovo bilo prvo viđenje nakon dražvnog prvenstva održanog u Cazinu na kojem je trener ostvario vrijeme 2:39:13 koje mu je donijelo titulu državnog prvaka BiH.  

Doček je upriličen kako i dolikuje u parku Mladen Stojanović, u vrijeme kad je trebao biti održan redova trening na kojem su se sa malim zakašnjenjem pojavili trkači sa prigodnim poklonima u čast značajnih rezultata Srđana Samardžića i naročito uz želju da njihov trener ostvari dobar rezultat na predstojećem Balkanskom prvenstvu koje će biti održano 3.11.2019. godine u Beogradu.

"Sam događaj je bio veoma emotivan za nas jer znamo da je životni san našeg trenera i prijatelja da ostvari olimpijsku normu za maratonsku disciplinu za predstjeću olimpijadu u Tokiju 2020.  Trenera smo usrećili i nadamo se dali mu vjetar u leđa za nadljudske napore i odricanja koja mu predstoje u narednom periodu", kažu nam polaznici škole trčanja.

 

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.