<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Gromoglasnim smijehom otvoren Aprilili Fest u Banjaluci

Da li ste u braku ili ipak u mraku? To pitanje jedinstvenog Dragana Marinkovića Mace izmamilo je osmijehe na oko hiljadu lica okupljenih u SD Centar u Banjaluci, povodom otvaranja “APRILILI FESTA”, prvg te vrste u Bosni i Hercegovini.

31. mart 2023, 1:29

 Zatim je gromoglasan smijeh odzvanjao dvoranom ispunjenom do posljednjeg mjesta, tokom izvođenja urnebesne monodrame "Kakva ti je žena, takav ti je život". Maca kaže da je u grad na Vrbasu, uoči Svjetskog dana šale, stigao na krilima ljubavi da riješi sve dileme na relaciji mužkarac i zamalo nježniji pol. Šta kažu Banjalučani?

“Smijala sam se sat i 45 minuta bez prestanka. Do suza doslovno. Čovjek je legenda živa i prvi put uživo i kod nas. Dan uoči predstave nije bilo više karata i pokušala sam upasti na foru. I uspjela. Ubacili me u VIP zonu. Nezaboravna noć. – komentariše Marija Galić.

Banjalučane i njihove goste na “APRILILI FESTU” večeras (31. mart) od 20 časova na istom mjestu čekuju Nikola Radojlović, Srđan Dinčić i Radomir Nestorović. Oni su stand – up komičari i bave se širokim spektrom tema, od ljubavnih odnosa do karikiranja domaćeg mentaliteta i popunjavaju repertoar organizacije standup.rs.

Urnebesna zabava kuca na vrata Banjaluke i 1. aprila. Jer, smijeh je lijek, a upravo naš naredni gost Tarik Filipović „doktor za one stvari“. Koje stvari? Pa, one koje ste oduvijek htjeli znati o sebi, partneru ili o onima koji sjede pored vas. A, niste se usudili pitati. Tako je, kaže njen autor, i osmišljena kultna monodrama“Seks i glad”. Glumac. Voditelj. „Milijunaš“. Suprug. Otac. Sin. Hedonist. Kosmopolit. Kaže da nikada nije imao ambiciju da radi monodramu. Posebno ne onu koja će postati regionalno prepoznatljiva, a koju će na Svjetski dan šale ove godine prvi put.

“APRILILI FEST” organizuje Support Marketing Centar, uz podršku grada Banjaluka i MaxBet uz kojeg ne zaboravljamo da je život igra. Dođite da se smijemo zajedno!