Marko Vidojković: KOSOVSKI CIKLUS-IDEMO U RAT!

Ako NATO podigne svoje vazduhoplovne krntije na nas, Putin će zagrmeti: „Čik da vidim šta smete!“ NATO će onda na Srbiju baciti neke tamo pišljive bombe, a Putin će reći: „Ha, jel to sve što imate?“. NATO će onda poslati neke buđave krstareće rakete na nas, a Putin će reći: „Pih, čik da vas vidim da to ponovite.“

Marko Vidojković / 04. April 2018

 

Došli smo u posed strogo poverljivih vojno-obaveštajnih podataka, koji se tiču predstojećeg oslobađanja Kosova i Metohije, Republike Srpske i ostalih sprskih zemalja. Te podatke podelićemo sa vama, kako biste spremno dočekali taj dugo očekivani rat.

 

Posle specijalne misije u kojoj je đeneral Marko Đurić zvani Palac na površinu isterao svu kosovsku oružanu silu, jasno je da više nema nikakvih prepreka da moćna srpska vojska oslobodi Kosovo i Metohiju. Jednostavno, krenućemo, a gde ćemo se zaustaviti, to ćemo mi da odlučimo. Đeneral Đurić trenutno ide po narodu i priprema ih na promenu srpske politike. Narod s kojim se Đurić susreće govori o tome kako su mu ruke nežne poput devojačkih, što ukazuje na božanski uticaj prilikom isceljenja njegovih rana.

 

Komandant trećepozivnog puka drug Miroslav Lazanski zvani Sirijska Jesen, za ugledni beogradski list Informer izjavio je kako su naše trupe sposobne da za šezdeset minuta oslobode sever Kosova, a po dodatna tri minuta biće im potrebna za svaku srpsku enklavu južno od Ibra. Izdajnici su odmah zagraktali kako će, prema Kumanovskom sporazumu, svakog srpskog vojnika koji pređe zonu razgraničenja spržiti NATO, a Lazanski im je na to, prema nekim navodima odgovorio: „Jel znate vi kad je Kumanovski sporazum potpisan? Milsite li da se iko toga seća? Eto, čitaoci Informera se ne sećaju, a kamoli NATO.“ 

 

Kada srpske trupe krenu u oslobođenje, ceo svet će sa divljenjem i strahopoštovanjem gledati u ovaj praznik borbene gotovosti. U susretu sa srpskom borbenom moći, Kumanovski sporazum biće mrtvo slovo na buđavom papiru. Uostalom, samo neka NATO nešto pokuša, svetske prilike su se promenile, na čelu Rusije više nije pijani američki špijun Jeljcin, već Vladimir Vladimirovič Putin, gospodar svetlosti i tame, koji je na direktnoj telefonskoj liniji sa Aleksandrom Vučićem, gospodarom svih Srba, spreman da odlučno reaguje ukoliko nam samo bude falila dlaka s glave. Kao prethodnicu, poslao je Putin ruske kopnene trupe, maskirane u motorcikliste, da prodefiluju pravoslavnim teritorijama, najavljujući konačnu pobedu.

 

Ako NATO podigne svoje vazduhoplovne krntije na nas, Putin će zagrmeti: „Čik da vidim šta smete!“ NATO će onda na Srbiju baciti neke tamo pišljive bombe, a Putin će reći: „Ha, jel to sve što imate?“. NATO će onda poslati neke buđave krstareće rakete na nas, a Putin će reći: „Pih, čik da vas vidim da to ponovite.“ NATO će onda da ponovi, a Putin će im reći: „Tja, ja bih sa svojom oružanom silom do sad osvojio celi Teksas“. Ovom taktikom, NATO će ubrzo ostati bez raketa, a za to vreme naša vojska oslobodiće Kosovo i očistiti ga od prokletih Šiptarčina, koji ga bespravno naseliše po našem strateškom povlačenju pre dva do tri veka.

 

A Bondstil, nastaviće zluradi izdajnici da smaraju. Šta je usrani Bondstil u odnosu na Vulinove bojovnike? Dok drogirani Ameri, koji tamo provode dane igrajući igrice i klanjajući se Sotoni, dođu k sebi, biće opkoljeni sa svih strana, poput Kastera na Litl Big Hornu. Jedina strategija koja će im biti na raspolaganju jeste moleban za milost. Zarad lakšeg pregovaranja o predaji, za komandanta Bondstila postavljen je Amerikanac srpskog porekla, spreman da lično razoruža svoje trupe i pošalje ih nazad u Ohajo.

 

Još su Tarabići u kremanske tarabe krvlju svojom urezali sledeće: „Visoki čovek modrih usana i ribljeg pogleda oslobodiće Kosovo ravno, dok će ga sa nebesa pratiti budno oko svevideće Cara Lazara.“ Jasno je da se mislilo na Aleksandra Vučića i tajno rusko oružje, koje je instalirano u svemir i koje drži na nišanu čitav svet. Džabe raketni štitovi, džabe baza u Avianu, džabe šesta flota, kada iz svemira krenu da piče ruske rakete, kamen na kamenu neće ostati. Pored takve bratske pomoći, ostaje nam samo da odaberemo šta je naše i potom ga zauzmemo. 

 

Kako je samo mudro Aleksandar Vučić sve ovo postavio. Majstor šaha u svojoj najvažnijoj partiji protiv  satanskog  Zapada, na pragu je pobede. Zbližio se lukavo sa imperijalističkim neljudima, uljuljkali su se u njegove mile reči, zavarao ih je svojim podaništvom, hranili su ga govnima, on ih je uredno jeo, ponižavali i vređali, a on mudro ćutao i trpeo, terali ga da rasproda celu Srbiju, on rasprodao, terali ga da Šiptarima da sve, on im sve dao, a za to vreme, pomoću Vulina i Putina, spremao je Srbe na oslobodilački rat.

 

Biće kuknjave na sve strane, kad Aleksandar Vučić zagrmi: „Za mnom, Srbi“, te na belom atu dođe na čelo kolone svetih ratnika i pokaže levom rukom ka jugu, a desnom ka zapadu, poput autoritarnog fudbalskog sudije koji posle gola pokazuje na centar. Na jugu Kosovo, a na zapadu Medo Dodo od Laktaša, koji se dugo pravio kako mu je Ujko Sem gospodar, a onda je skinuo olinjalo krzno bosanskog međeda, da bi pred celim svetom zablistao pravi ruski medo, Medo Dodo, spreman da ruske projektile iz svemira navodi na neprijatelje pravoslavlja.

Ako se sećate Hi Mena i Gospodara Svemira, biće vam drago da saznate da smo obučili sličnu jedinicu neverovatnih  superheroja. Dok ste se vi bavili nekakvim navodnim nameštenim tenderima i takozvanim ugnjetavanjem izdajničkih medija, srbski dobrovoljci vredno su i u tišini bildovali, do te mere da ne moraju više ni pancir nositi - toliko je ojačalo srpsko meso kojim su optočeni. Zato se pripadnici Srbske časti, ti vrli dobrovoljci, i slikaju goli - to je njihova uniforma - znojavo telo i pravoslavna tetovaža. Šiptar, ustaša i Amer slobodno neka pripuca, meci će se sami odbijati.

 

Kao što ćemo za koji dan svečano proslavljati vostajanje serbskogo Hrista iz mertvih, tako ćemo nedugo potom dostojanstveno slaviti vasrks srpske države iz pepela u koji su je bacile dosmanlije za vreme svoje proklete demokratske satanske vlasti. Kosovo i Metohija biće ponovo naši i od Šiptara očišćeni, dakle, baš onako kao što nam prija. Republika Srpska biće zaista srpska, a komandant Vučić na belom konju projahaće svim srpskim gradovima, da ga sprski narod vidi i celiva mu konju kopita.

Hm, ne znam da li i ovo da vam otrkijem, ali, hajde, zašto da ne, poslastica za sam kraj teksta: konačno će se otkriti i zašto Vulin nosi crno – ta, on unapred oplakuje naše mrtve neprijatelje i domaće izdajnike, koji će izginuti u predstojećem ratu! Takav vam je Vulin – naizgled mahnita smradina u miru, a zapravo neviđena ljudina u ratu.

 

Za ujedinjeno carstvo zamljsko i nebesko, pod rukovoditeljstvom Vladimira Vladimiroviča Putina i Aleksandra od Anđelka Vučića, napred junaci! Živeo rat.

 

Prethodne kolumne Marka Vidojkovića iz ciklusa Iz Srbije Sredom možete pročitati ovdje

 


Buka preporuka

Kolumne

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.