Роналдов адвокат: Истина је, платио је дјевојци 375 хиљада долара за шутњу

Огласио се адвокат...

Index / 11. октобар 2018

ЦРИСТИАНО РОНАЛДО потписао је извансудску нагодбу с Катхрн Маоргом која га је оптужила да ју је силовао у хотелу у Лас Вегасу 2009. године, потврдио је његов адвокат.

"Роналдо не пориче да је пристао склопити споразум, али тај споразум ни у ком случају није признање кривње", рекао је Петер Цхристиансен.

Одвјетник 33-годишњег ногометаша Јувентуса каже да је Португалац пристао платити 375 тисућа долара на наговор својих савјетника. 

"То је направио како би се спријечио покушај уништавања његовог угледа, стеченог захваљујући тешком раду, спортским способностима и примјереном понашању. Нажалост, сада је укључен у парницу која је врло честа у Сједињеним Америчким Државама."

Цхристиансен тврди да је већина докумената која је процурила у јавност о овом случају лажирана.

"Документи који наводно садрже Роналдове изјаве о овом случају су лажирани. Украли су их хакери, а затим прослиједили медијима. Значајни дијелови су промијењени или потпуно измишљени", каже Роналдов одвјетник. Роналдо тврди да су обоје жељели секс до којег је дошло те се потом вратили у ноћни клуб у којем су заједно провели још неколико сати.  Португалски медији наводе да је Реал, који је тог љета довео Роналда и учинио га најскупљим ногометашем у повијести, натјерао Португалца да се нагоди с хостесом која га је оптужила за силовање.

 

Инде

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.