100 najvećih u BiH – Hifa Petrol ostvarila 1. mjesto po prihodu u djelatnosti u 2023. godini u BiH

Na svečanoj ceremoniji 37. po redu manifestacije "100 najvećih u BiH," koju tradicionalno organiziraju Poslovne novine, kompanija Hifa Petrol ostvarila je izvanredan uspjeh, zauzevši prvo mjesto po prihodu u svojoj djelatnosti.

Ovaj prestižni događaj, koji okuplja najbolje kompanije u Bosni i Hercegovini, prepoznaje i nagrađuje kompanije koje su ostvarile najveće rezultate u protekloj godini.

Prošla godina bila je posebno značajna za Hifa Petrol, jer je kompanija ostvarila rekordni prihod od 736.315.231,00 KM, čime je još jednom potvrdila svoju poziciju lidera na tržištu. S više od 570 zaposlenih i mrežom od 60 maloprodajnih objekata, Hifa Petrol kontinuirano ulaže u inovacije i razvoj, s ciljem pružanja vrhunske usluge svojim kupcima. Njihov program lojalnosti, Premium Card, okuplja preko 220.000 članova, što dodatno potvrđuje povjerenje koje kupci imaju u ovu kompaniju.

Prilikom preuzimanja priznanja, predstavnici Uprave Hifa Petrola izrazili su duboku zahvalnost svim zaposlenicima i lojalnim kupcima koji su doprinijeli ovom izuzetnom uspjehu.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Ahmed Ahmetlić, član uprave Hifa Petrola , izjavio je: „Ova nagrada je rezultat posvećenosti i truda našeg cijelog tima, kao i povjerenja koje su nam ukazali naši kupci. Naša misija ostaje ista – nastaviti pružati vrhunsku uslugu, širiti našu mrežu i ulagati u održivi razvoj, kako bismo i dalje bili lideri na tržištu.“

Pored brojnih državnih i regionalnih priznanja, Hifa Petrol je jedina naftna kompanija u BiH čiji je kvalitet HPLUS Euro 6 premium goriva potvrđen i austrijskim certifikatom o kvaliteti, dodijeljenim od strane austrijskog državnog instituta Umweltbundesamt. HPLUS goriva vam omogućavaju dužu vožnju i do 50 km više po rezervoaru goriva.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije