Опозицији поново није дозвољен Трг Крајине, Станивуковић послао поруку градоначелнику

Опозицији поново није дозвољено мирно окупљање на централном бањалучком Тргу Крајине из безбједносних разлога.

BUKA / 01. јул 2019

foto Buka

Тим поводом Драшко Станивуковић и Јелена Тривоћ одржали су прес конференцију испред зграде Полицијске управе Бањалука Јелена Тривић рекла је да су они данас дошли у полицију да предају захтјев за одржавање скупа у Парку Младен Стојановић јер им Трг није дозвољен. "Трг и даље остаје један од наших захтјева" казала је она. Драшко Станивуковић је рекао како је очигледно да смо ми и даље 2000 година у прошлости. Поручио бих Градоначелнику да ово што ми радимо није ванредно стање већ час демократије.

" Молим градоначелника да не мијења тезе.Све ово за шта се ми залажемо, није ванредно већ редовно стање. Парк 19:30 остаје" поручио је Станивуковић.

 

Подсјетимо како је опозиција прошлог четвртка одржала мирни скуп у Парку Младен Стојановић те да је са тог мјесте упућена три захтјева. Један од њих је да се наредни скуп одржи на тргу Крајине. Полиција више није испред храма, што је био други захтјев опозиције који је како су рекли испуњен. Трећи захтјев је да се огласи Градоначелник Бањалуке. Први човјек града Игор Радојичић изјавио је како је циљ опозиције да држи Бањалуку у ванредном стању те да јенпитању почетак веома.агресивне предизборне кампање


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.