Кампови за обуку антивакцинаша

Свако ко је принуђен да из првог реда гледа епидемију зна колико постаје опасно деловање људи који агресивно заступају идеју да болест треба ширити несметано.

Blog Ljudi odlaze / 31. март 2021

Свакоме са иоле знања је јасно да дуги боравак епидемије међу нама, са великим бројем заражених, доводи до мутација које су све опасније и опасније. Више болести, више смрти, све лошији живот.

Има више одговорних и мање одговорних. Надам се да ће они одговорнији одговарати али не верујем у то. Свима овако одговара. Сем болеснима и умрлима али кога је брига за њих?

 

Након јасног дефинисања њиховог метода деловања који се савршено поклапа са Гебелсовим, никога није изненадила вест да постоје кампови за обуку антивакцинаша. Тамо им се сервира њихово мишљење. Дају им се задаци и одређује тактика.

Код нас нису толико богати па им се наређења издају путем ФБ група и слично. Дели им се материјал који ће фанатично делити даље. Зато нимало не изненади када разни антивакцинаши постављају идентичне ствари истовремено на различитим местима.

Некоме делује смешно. Хајде да видимо колико је смешно.

Идеја о лечењу ковида-19 комбинацијом хлорокина, азитромицина и ивермектина потиче од групације окупљене око идеје о непостојећој болести названој Хронична Лајмска Болест. Назив је изабран намерно да би завели оне који не знају да Лајмска болест може бити продужена али да ХЛБ никакве везе са тим нема.

 

Кампове држе остеопате, киропрактичари, хомеопате и слични. Једна од најпознатијих је Шери Тенпени која од 2017. године држи кампове (Ваццине Инфо Боот Цамп). До сада је одржала чак осам са процењеном зарадом од 250.000 долара по кампу.

Своје активности је интезивирала појавом ковида. Полазницима имсистира да потенцирају да су болести, па и ковид-19 узроковане недостатком имунитета и витамина, посебно витамина Д а након тога витамина А и Ц. Сматра се, макар по њеним речима, да су на курсевима бројни лекари из Европе.

Повежимо ове курсеве са тврдњама наших да је недостатак витамина Д узрочник епидемије. Онда са тврдњама о чудотворном деловању офф-лабел лекова и знаћемо ко је на заради. Зарада није на лечењу, болнице су увек у губитку, зарада је у суплементима.

Питам се колико је далеко од кампова за обуку како да се шири зараза до кампова за обуку како да се врше напади на све што је везано за здравство? Када почну да нападају вакциналне пунктове или постављају бомбе немојте се чудити.

Уосталом већ нам прете камповима друге врсте, логорима, стрељањима. 

У реду, они су ми јасни. Раде то због зараде, глупости или зла али шта је са онима који ћуте, шта је са онима који су несвесни да се све ово догађа њима, не само неколицини нас који не ћутимо на поплаву глупости.

 

Преузето са сјајног блога аутора 

 


Бука препорука

Колумне

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.