ОДРЖАН ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ У КОЊИЦУ С ПОРУКОМ ДА СВИ МОГУ ЧИНИТИ ДОБРА ДЈЕЛА

blackbelt / 28. фебруар 2011

У петак, 25. фебруара 2011. године у спортској дворани „Коњичанка“ одржан је хуманитарни концерт за Анелу Чосић, нашу суграђанку тешког болесног бубрежног болесника.

Организатор концерта је Омладински круг ИЗ Коњиц, а акцији су се одмах прикључила бројна удружења, невладине, спортске и политичке организације, образовне установе. Једноставно, цијели град се дигао на ноге. Кроз манифестацију „Вечер хуманости и солидарности" Коњиц је још једном потврдио да је велика породица, која увијек има слуха за невоље својих суграђана.

„Једини циљ ове акције јесте прикупљање добровољних прилога за лијечење и трансплантацију бубрега за Анелу Ћосић (28) из Идбра, те помоћ за породицу Шаћира Ћосића из Рибића, којем је недавно у пожару изгорјела кућа“, казао је координатор акције Аладин еф. Билановић.

„До сада смо имали добар одзив својих пријатеља широм БиХ, тако да је до одржавања концерта преко 70% пуштених улазница у продају продато, а концерту је присуствовало око 2000 гостију. И ова акција грађана Коњица шаље поруку да сви можемо чинити добра дјела“, изјавио је Адис Мухибић, Вођа тима за сигурност концерта, један од суорганизатора концерта који са својом групом од 60 волонтера потпомогнутих и члановима Форума младих СДП Коњиц и Карате клуба ИГМАН Коњиц учествовао у реализацији пројекта.


Од истог аутора

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.