<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Pomozimo Udruženju distrofičara Banjaluka da skupi novac za kupovinu specijalnog kombija

HUMANITARNA AKCIJA

22. mart 2024, 10:41

Udruženje distrofičararegije Banjaluka je pokrenulo humanitarnu akciju za prikupljanje sredstava za kupovinu kombija koji je namijenjen za prevoz osoba s invaliditetom.

Kako su naveli iz ovog udruženja, vrijednost polovnog kombija sa liftom, rampom rampa i dodatnom stepenicom se kreće između 40.000 i 50.000 KM, a humanitarna akcija je jedini način da se ovaj novac sakupi.

Do sada je skupljeno tek 950 KM.

Kako je za BUKU rekao predsednik Udruženja Radovan Ristić obraćali su se mnogim institucijama, javnim ustanovama, preduzećima, pa i političkim partiijama.

Nažalost, dobili su mnoge odbijenice, a od onih, od kojih nije stigao nikakva odgovor još uvijek se nadaju da barem nekoj pomoći.

"Ovim putem još jednom pozivam sve institucije, javne ustanove, preduzeća, političke partije, pojedince i sve one koji imaju želju da nas podrže, da nam pomognu u ovoj akciji koja traje do kraja marta. Pristupačan prevoz je jedan od najvećih problema Udruženja, te bi kupovina kombija dugročno riješila prevoz osoba sa najtežim invaliditetom", poručio je Ristić.

Svi koji su u prilici, a mogu i žele pomoći sredstva se mogu uplatiti na račun Udruženja distrofičara regije Banjaluka kod Nove Banke 555-007-00031859-31, svrha doznake za nabavku kombija.