Davud (21) iz Zenice policijske službenike nazvao čobanima: “Niko me nije dirnuo niti smije da me dirne..i vi ste čobani!”

21. godišnji mladić iz Zenice Davud Selimović ispričao je za portal Crna-Hronika nemili događaj koji se desio ispred lokalne prodavnice kada je policijskim službenicima poručio da su čobani.

25. januar 2023, 10:05

Nakon izrečene uvrede, policijski službenici MUP-a ZDK su odmah ga lišili slobode te priveli u službene prostorije u kojima je Davud proveo 24h te dobio kaznu od 200KM.

Kako tvrdi Davud dobio je i prekršajni nalog zbog narušavanja javnog reda i mira u iznosu od 200 KM. Također ovaj 21-godišnji mladić kaže da su mu upućene psovke i lakše tjelesne povrede.

“Niko me nije dirnuo niti smije da me dirne. Ja sam sam svoj gazda. I vi ste čobani kao i oni. Kakav komentar ću imati osim da su ispali veći čobani nego što sam mislio da jesu. Ide tužba protiv vas jer meni prijatelju niko nije nanio povrede, niti je imao mu*a da nanse. ” – kratko je izjavio ovaj bahati 21. godišnjak koji živi na relaciji Njemačka-BiH.