"CIK predsjedniče, polomićete zube na Bijeljini"

Povodom današnje odluke skupštinske većine o pokretanju procesa njegovog opoziva, gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović se obratio javnosti i istakao da je nakon prošlogodišnje brutalne krađe na opštim izborima, CIК predsjednik, zajedno sa svojom lokalnom svitom krenuo u pohod na Bijeljinu, što današnja skupštinska odluka i potvrđuje.

08. februar 2023, 6:53

"Odgovorno i svjesno im poručujem da ih u Bijeljini čeka politički kraj. Кada polome zube i kada opoziv ne uspije, uzeću zastavu Republike Srpske, zastavu grada Bijeljina i zastavu Srpske demokratske stranke, ići ću pješke od Bijeljine kroz Brčko, Šamac, Modriču, Doboj i druge opštine, zajedno sa narodom i ići ka Banjaluci, a tamo ćemo se vidjeti, CIК predsjedniče" poručio je Petrović.

Na Bijeljini ćete, kaže on, polomiti zube, jer je narod uvijek odlučivao i nikada nije dao legitimitet kriminalu, zloupotrebama, pljačkama javnih preduzeća, lažnim diplomama i presuđenim počiniteljima seksualnih delikata, a takvi se nalaze u Skupštini grada.

"Doživjećete politički krah koji će vas uvesti u vaš politički kraj zajedno sa bijeljinskom svitom. Skupština se današnjom Odlukom drznula da prekraja slobodnu volju naroda koja je 2020. godine izrečena jasno, kada je narod meni kao gradonačelniku ukazao povjerenje da vodim Bijeljinu u naredne četiri godine. Ljudi koji su se usudili na to, upravo će tu volju naroda osjetiti 19. marta", naveo je Petrović.