Još samo 14 dana za prijavu na TALENT EXPO: Iskoristite priliku s SWM-om!

Ostalo je samo 14 dana za prijavu na TALENT EXPO, događaj koji organizuje SWM u Sarajevu kako bi pronašli najbolje tehničke stručnjake za rad u Minhenu. Ako tražite priliku za siguran posao i stabilnu budućnost u Njemačkoj, sada je pravo vrijeme da se prijavite.

SWM nudi radna mjesta u održavanju tramvaja i podzemnih željeznica, nadzoru i održavanju elektroenergetskih sistema, radu u energetskim postrojenjima i mnogim drugim tehničkim oblastima. Pored konkurentnih plata, svaki kandidat koji dobije posao može računati na niz pogodnosti, uključujući osiguran smještaj u Minhenu po povoljnim uvjetima za prvih 12 mjeseci, pokrivene troškove za priznavanje kvalifikacija, kao i kompletan proces viziranja i imigracije.

Kandidati koji prođu preselekciju imat će priliku razgovarati s regruterima SWM-a i, ono što je najvažnije, najkvalificiraniji među vama mogli bi dobiti posao odmah – na licu mjesta! SWM preuzima sve brige oko vašeg preseljenja.

Broj mjesta na ovom događaju je ograničen, stoga rezervišite svoj intervju na vrijeme i osigurajte svoje mjesto na www.talent-expo.ba.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije