Otkazan događaj povodom obilježavanja novog poglavlja kompanije Sandoz

Povodom tragičnih događaja koji su u jutarnjim satima zadesili Bosnu i Hercegovinu, kompanija Sandoz je otkazala  svečani događaj planiran u sarajevskoj Vijećnici kojim su trebali obilježiti novo poglavlje u svom poslovanju.

Vodeći se svojom misijom i primarnim ciljem još od svog osnivanja – stavljajući brigu o pacijentima na prvo mjesto, po hitnom postupku pokrenuti su koraci za pruženje prve pomoći stradalima u nesreći.

„U srcima i mislima smo sa sugrađanima koji proživljavaju izazovne trenutke. Naš cilj je uvijek bio i uvijek će ostati, da budemo posvećeni brizi o pacijentima, da im pružimo najbolju moguću terapiju i da poboljšamo kvalitet njihovog života“ istakli su iz kompanije Sandoz.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Izlistavši se 04. oktobra prošle godine na švicarskoj berzi i započevši samostalno trgovanje dionicama, Sandoz nastupa kao samostalna kompanija. U istom periodu, na tržištu BiH kompanija mijenja ime iz svima poznatog Lek u ime matične kompanije – Sandoz. Počevši novu eru, nekada Lek, a danas Sandoz, ostaje vjeran svom fokusu i misiji koju je njegovao svih godina postojanja – pionirski pristup pacijentima!

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije