Nebojša Vukanović o izajavama koje su upućene novinarki Milanki Kovačević

Narodni poslanik Nebojša Vukanović rekao je da je nevjerovatno da novinarka Milanka kovačević vidi problem u onima koji se bore protiv usvajanja zakona o kleveti. 

“Mi tu nismo došli da kupimo neke političke poene. To je bila konferencija za novinare koju je dan ranije zakazao Igor Crnadak, a mi smo se solidarisali i došli. Nismo tražili nikakvu medijsku pažnju niti nam ona treba. Niko ne kritikuje poslanike i vlasti koji nisu došli i koji će glasati za taj zakon, a mene prozivaju da mi je lako plaćati kazne jer ja tobože imam visoku platu. To me jako povrijedilo, jer sam ja do sada platio preskupu cijenu i deset godina života sam ja proćerdao po sudovima i platio sam nenormalnu cijenu borbe sa ovim sistemom”, rekao je Vukanović za BUKU dodajući da je on uvijek pokazivao poštovanje prema novinarskoj profesiji.

“Ne postoji novinar kojem sam odbio da dam izjavu, bio nepristojan, neprikladan, ali da meni neko kaže da je meni lako da ja plaćam kazne to je u najmanju ruku drsko i bzobrazno, posebno jer dolazi od Milanke Kovačević koja ne živi ništa lošije od mene i to sam joj rekao”, rekao je Vukanović dodajući da ne odstupa od svojih riječi.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Vukanović je rekao da je ranije uvijek bio korektan prema portalu Direkt.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije