Gotovina im je sinoć rekao sve

Neki kao da se ne mogu otkačiti iz filma rata, baš kao oni koji su nas dojili tekovinama Narodnooslobodilačke borbe u svakoj mogućoj prilici, isti je to mentalitet, isti zadojeni film rulje koja je svoja samo kad su debelo u crvenom, kad imaju povoda za sranje. Zajebao ih sinoć Gotovina.

Dosta je bilo rata, okrenite se budućnosti i sretno vam bilo, rekao im je. Samo to. A oni su ostali paf.
Rulja zadojena svim promašenim hrvatskim politikama zadnjih 15 i više godina, sinoć kao da su bili slijednici kokošara i palikuća zbog kojih je Gotovina ležao u zatvoru i od čije je gluposti jučer oslobođen.

Fućka se njima za instituciju predsjednika republike i vlade. Daj im Čavoglave, alkohola i ratnih pokliča i slijedit će te gdje god trebalo. Samo da je akcija, uvijek treba nekoga i nešto rušiti, a lako ćemo naći novu budalu koja će robijati kasnije kad se kukavice sakriju.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Kukavice koje su silovale, pljačkale, palile, nosile na pijacu ratni plijen, prodavali po gradu tuđe frižidere, televizije, stoku i zlatninu, još su među nama. Političari lažni invalidi, ti mali bogovi demagogije, i na skorim će lokalnim izborima pametovati, rajcati rulju domoljubljem, paradirati u orgazmičkom zanosu. Njih je politika digla u nebesa, blagosljivali ih muškarci u haljama, a pravosuđe ignoriralo njihovu prljavu savjest dok su vojničine muški i gospodski robijali za njihov zločin i kukavičluk.

Sinoć im je Gotovina rekao sve. Nisu čuli ono što su htjeli čuti. Nisu čuli ni oni koji su popušili njihovu promašenu politiku i opet bi, samo da ih tko pozove, osramotili Hrvatsku.

 

Tekst preuzet sa portala Šibenik.in

 

 

 

 

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije