U medijima HDZ-a gotovo i da nema

Pozvala je Dubrovčane da podupru HDZ-u, stranku pod čijim se vodstvom Hrvatska znala boriti s krizom i koja je otvorila opsežnu borbu protiv korupcije.

‘Možemo biti zadovoljni jer smo učinili puno u ove dvije godine’, kazala je Kosor.

Osvrnuvši se na izjave nekih čelnika Kukuriku koalicije da je Hrvatska u blatu, Jadranka Kosor je kazala kako Hrvatska ne da nije u blatu već je pobijedila u ratu, a uskoro ulazi u EU.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Istaknula je kako danas postoje dvije Hrvatske, medijska i ona stvarna.

U medijima HDZ-a gotovo da i nema i sve nastoje zataškati, ali to neće proći jer će 4. prosinca vidjeti što je snaga članova HDZ-a, povijesne Tuđmanove stranke’, kazala je Kosor.

Prvi na listi u 10. izbornoj jedinici Branko Bačić istaknuo je kako je 4. prosinca sudbinski dan za Hrvatsku te pozvao nazočne da izađu na izbore i daju glas Jadranki Kosor za dobrobit krajnjeg juga Hrvatske.

‘Jadranka Kosor je državnica, hrabra i odlučna žena koja je protekle dvije godine pokazala da je presudno važna sudbina Hrvatske, i možemo biti ponosni što je na čelu Hrvatske ova hrabra žena’, kazao je Bačić.

Na skupu su predstavljeni kandidati HDZ-a u X. izbornoj jedinici. Okupljenima su se osim Bačića obratili i peti na listi Frano Matušić i 13. Dubravka Šuica, a Dubrovčani su burnim pljeskom pozdravili generala Damira Krstičevića, koji je na 2. mjestu HDZ-ove liste.

Prije Dubrovnika HDZ je održao predizborne skupove u Pločama, Opuzenu, Stonu, Konavlima i Župi dubrovačkoj.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije