Ova Vlada zna samo postavljati kamene temeljce

Na konferenciji za novinare, koju je održala s predsjednikom Središnjeg odbora HNS-a i osječkim dogradonačelnikom Ivanom Vrdoljakom, Borzan je kazala kako su ovaj projekt, još 2007. godine, najavili tadašnji premijer Ivo Sanader te HDZ-ovi čelnici Vladimir Šeks i Jadranka Kosor.

Ocijenila je kako je Jadranka Kosor tada bila u sporednoj ulozi, a sada u glavnoj te da današnji događaj potvrđuje poznatu izreku ‘Kud Ivo tud i ja’.

Borzan smatra kako postavljanje kamena temeljaca, za isti projekt, po nekoliko puta, a bez stvarne namjere dovršenja znači podcjenjivanje građana pa građane pozvala ‘da ne nasjedaju na praznu retoriku i akcije, koje nemaju nikakav cilj’.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Vrdoljak je napomenuo kako je početak radova na proširenju ove obilaznice bio najavljivan i za ljeto prošle godine te da sadašnja Vlada zna samo postavljati kamene temeljce.

Ocijenio je kako sadašnjoj Vladi trebalo četiri godine za projektiranje jedne ceste, a da je bivša koalicijska Vlada, za tri godine, izgradila auto-cestu A1, u duljini od 300 kilometara.

OSJEČKI HDZ: NEKA SE BORZAN BRINE ZA ONIH 5-6 ČLANOVA STRANKE U OSIJEKU ŠTO JOJ JE OSTALO

Dolazak premijerke u Slavoniju očito je pokrenuo pravi rat riječima u Osijeku. U obranu Vlade stali su lokalni HDZ-ovci, koji su u 16.45 sazvali izvanrednu konferenciju za novinare. Prozivanjem Jadranke Kosor, smatraju, SDP i HNS otkrivaju nervozu jer predizborne ankete ‘ne pokazuju rezultate koje bi oni željeli’.

‘Pozivam Biljanu Borzan da se brine za svoju stranku i onih pet-šest članova u Osijeku što joj je ostalo’, poručio je Josip Salapić, inače HDZ-ov saborski zastupnik.

HDZ očito širi pozitivu, dodao je, jer su se Vrdoljak i Borzan pomirili nakon tri i pol godine i stali zajedno za govornicu.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije