Kad Bog bloguje

 

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

 

UPDATE:

Prilično sam zadovoljan kako je ispalo ovo što sam napravio u samo šest dana. Sutra ću uzeti slobodan dan. Čekirajte šta sam do sada uradio. Sugestije i kritike (ali molim vas samo konstruktivne!) su dobrodošle. 

—————————————————————————————————————————————-    

COMMENTS (24)


Nisam siguran čemu ovo služi. Izgleda kao da nudiš rješenje za problem koji nije ni postojao. Više mi se sviđalo kada nije bilo ničega.


Izbor karbona za gradnju svih živih bića je bio malo previše očigledan, zar ne?


Ta gamad što mili po zemlji je odvratna.


Nema dovoljno akcije. Treba malo više konflikta. Možda da dodaš još malo ljudi, ograničiš im resurse i vidiš može li se iz toga izvući nekog fajta. Daj im različitu boju kože da se mogu razlikovati.


Ne slažem se sa ovim hejterima kojima smeta što čovjek vlada ribama u vodi, pticama u vazduhu, životinjama na zemlji, itd. Mislim da ne treba ni pomišljati da npr. ptice vladaju životinjama na zemlji, jer bi bilo stvarno smiješno vidjeti npr. malo pače kako goni neku divlju zvijer.


“Sjeme iz kojeg niču biljke” je dobra fora. 4:20!


Zašto su ova stvorenja više-manje simetrična kad ih gledaš vertikalno, ali potpuno asimetrična kad ih gledaš horizontalno? Kao da si imao sjajnu ideju, ali nisi više imao živaca da se maltretiraš.


Ptica Dodo treba da ima natpis na sebi, “Molim vas ubijte me.” Presmiješna je.


Amebe su premale pa se i ne vide. Treba da budu barem veličine šljive.


Mislim da je prvobitna zamisao sa Adamom i Stevom bolja od ove bekap verzije sa Adamom i Evom za koju si se na kraju odlučio.


Više mi se sviđa stari format za komentare, ono kad te odmah obavijesti da je neko odgovorio na tvoj komentar. Kod ovog novog, moraš klikati tri ili četiri stranice da bi vidio nove komentare. Dok se to ne popravi, mrsko mi je čekirati tvoju kreaciju.


***SPOILER***
Jedno od njih dvoje će pojesti nešto s tog drveta koje si im rekao da ne diraju.


A što moraju ići na wc? Mislim da si mogao naći neko elegantnije (za porodicu i prijatelje ugodnije) rješenje za problem unosa-iznosa hrane.


Drvo limuna: vrlo lijepo. Cvijet limuna: slatko. Ali plod limuna? Potpuno nejestiv. Je li to neki virus ili si tako htio?


Nisi fokusiran. Svega i svačega tu ima. Imaš stvorenja koja mogu da govore, ali nisu pametna (papagaji). Onda, imaš stvorenja koja su pametna, ali ne mogu da govore (delfini, psi, muhe). Onda, imaš čovjeka, koji je pametan i može da govori, ali ne zna da leti, da diše pod vodom ili da rastvori čeljusti da bi progutao veliki plijen u jednom zalogaju. Ako si htio da stvoriš haos, onda si uspio. Ali meni se više čini da je to zbog ljenosti i lošeg planiranja.


Ako nije prekasno da napraviš izmjene u verziji 2.0 neka voda stvara odraz, tako da stvorenja mogu vidjeti kako izgledaju.


S*H*O*E*S!!! Manolo Jimmy Choo Vuitton Prada +++ All sizes Great deals Free shipping! @@@ [www.shoezwarehouze.com]


Pingvini su retardirani. Krila im ne rade, noge su im prekratke. Pretpostavljam da si htio da budu kao slatki, ali to je tako očigledno podilaženje ukusu raje.


Ima dosta kopiranja, ima obrade starih stvari, ali i očigledne krađe ideja. Koga interesuje da vidi original treba da posjeti www.VishnuAndBrahma.com. (I to uradite što prije jer mislim da će uskoro uvesti plaćanje.)


Staviti sise na žene je seksistički.


Samo ću reći wow. Ne znam odakle da počnem. Znači čovjek i njegova jaranica od rebra vladaju svime!? Vrlo brzo će postati prilično nesnošljivi. Znaš šta uradi, neka misle da su davno prije njih bila druga veća, strašnija stvorenja. Predlažem dinosauruse. Nema potrebe da stvarno praviš dinosauruse – samo napravi nekih kofol kostiju dinosaurusa i i zakopaj ih na sporadičnim mjestima. Čovjek će ih jednom iskopati i pomisliti – šta je ovo jeb..?


Potpuni promašaj.


Pih.♦

 

 

Slobodno ostavite, a ako ga imate, svoj komentar na blog od Boga.

 

Za BUKU prevela i prilagodila Milica Plavšić

 

 

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Tonemo, ali đuskamo

Najčitanije