Podrška za FK Naprijed iz Banjaluke

Značajnu podršku za rad dobio je FK ”Naprijed”, čiji je potencijal prepoznala kompanija Mozzart. Na danas održanoj konferenciji za novinare, javnosti je predstavljen novi partner kluba, koji će dati dodatni vjetar u leđa u predstojećim aktivnostima, kao i planovi i aktivnosti koji se očekuju u narednom periodu.

03. august 2022, 2:29

Veoma izazovno vrijeme stavlja u nezavidnu poziciju sva sportska društva i klubove na našim prostorima, te je podrška privrednih subjekata od velikog značaja. Značajnu podršku za rad dobio je FK ”Naprijed”, čiji je potencijal prepoznala kompanija Mozzart. Na danas održanoj konferenciji za novinare, javnosti je predstavljen novi partner kluba, koji će dati dodatni vjetar u leđa u predstojećim aktivnostima, kao i planovi i aktivnosti koji se očekuju u narednom periodu.

Predsjednik FK ”Naprijed” Vladimir Rosić je istakao da je podrška kompanije Mozzart od velikog značaja za dalji rast i razvoj ovog malog-velikog kluba sa tradicijom dužom od 70 godina.

”U ovim izuzetno teškim vremenima za rad bilo kojeg sportskog kluba, a rekao bih posebno fudbalskih klubova, podrška kompanije Mozzart, koja je društveno odgovorna i koja je prepoznala viziju našeg kluba i želju za razvojem i napretkom, zaista veoma mnogo znači. Vizija našeg kluba je da budemo pozitivan primjer u našem društvu i da u ovim teškim vremenima budemo pobjednici što je i glavna poruka našeg sponzora u čemu smo prepoznali zajedničku ideju i želju da idemo naprijed.”, naglasio je Rosić.

Rosić je dodao da je ova podrška posebno značajna zbog činjenice da će se dobijena sredstva utrošiti u poboljšanje infrastrukture kluba, kao i uslova za rad, ali i u smislu još boljih rezultata u svim selekcijama, te se nada da će opravdati ukazano povjerenje prijatelja i sponzora kluba.

Marija Ranilović, menadžer korporativnih komunikacija kompanije Mozzart, nije krila zadovoljstvo zbog prilike da ova kompanija pruži podršku klubu, koji je od velikog značaja za njegove igrače, ali i mnogobrojne navijače.

”Mi u kompaniji Mozzart u poslednje vrijeme pomno pratimo sve što rade u FK ”Naprijed” i nismo mogli da ne primjetimo koliko posvećeno zaista rade svi članovi kluba, na samom razvoju, sa novim članovima, pa sve do prvog tima i koliko ulažu u infrastrukturu i koliko je to sve odjeknulo u Gradu Banjaluci, tako da smo se odlučili da im pružimo podršku, odnosno da postanemo jedan od sponzora. Podrška se ogleda u jednoj novčanoj sumi, sa kojom želimo da im omogućimo dalji rast i razvoj i napredak, te smo sigurno da će klub ova sredstva uložiti na pravi način, u sve ono što je najpotrebnije, kako bi nastavili dalje da se razvijaju. Mozzart kroz ovu podršku želi da poruči – naprijed Naprijede”, poručila je Ranilović.

Novo rukovodstvo kluba je za nešto više od sedam mjeseci djelovanja napravilo značajne pomake u radu kluba na svim nivoima, što su prepoznali mnogobrojni privedni subjekti, pojedinci, igrači, ali i navijači kluba.

U narednom periodu klub očekuje izgradnja novog infrastrukturnog objekta, odnosno svlačioničkog prostora, koji će biti moderan, funkcionalan, ali i od velikog značaja u radu kluba i u godinama koje dolaze. Nadaju se u klubu da će se uskoro okončati procedura Javne nabavke i da će Gradska uprava dodatno podržati izgradnju prostorija kluba, koji će ostati na korištenje svim budućim generacijama novih mladih banjalučkih sportista i budućih fudbalera.

Apeluju i na sve druge institucije, privredne subjekte, pojedince, da pomognu FK ”Naprijed” u svim predstojećim infrastrukturnim radovima, kako bi ovaj klub nakon više od 60 godina dobio nove prostorije kluba i svoj dom koji će umnogome omogućiti normalne uslove za obavljanje sportskih i rekreativnih aktivnosti brojnih stanovnika grada na Vrbasu.