<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Vučić: Odgovoriću na pismo roditelja, sutra poslije 14 časova počinje kolaps u Beogradu

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je video povrijeđene iz škole Vladislav Ribnikar i razgovarao sa ljekarima, prenosi NOVA S.

25. maj 2023, 9:45

On je naveo i da je obišao i Petra iz Malog Orašja koji je u teškom stanju, kao i da je „bio sa porodicom male Angeline“.

„Dobio sam pismo roditelja i odgvoriću na sve to, i sutra i prekosutra ću se baviti time. Uvek postoje različita mišljenja. Trudićemo se da pronađemo najbolje rešenje, važno da čujete glas roditelja i glas onih koji će voditi računa o budućnosti dece kako bi prošli ovaj užasan period, oni moraju da nastave nastavu, a ima više načina za to“, rekao je Vučić za TV Pink

Vučić je naveo da će sutrašnji kontramiting SNS-a biti održan i demantovao navode na društvenim mrežama da se skup navodno otkazuje zbog lošeg vremena.

Danas izmislite šta hoćete na društvenim mrežama. Ja samo da se izvinim Beograđanima jer sutra posle 14 sati biće potpuni kolaps svuda. Kneza Miloša, Brankov most, Gazela, Bulevar kralja Aleksandra, ceo put od Pančevačkog mosta, sve će biti zakrčeno“, rekao je Vučić.

„Da li će biti šetnje ili ne? Ako bude onoliko ljudi koliko mislimo, onda šetnja neće biti moguća zbog broja ili stampeda, ali videćemo… Apsolutno će biti miran skup“, dodao je lider naprednjaka.

On je još jednom pozvao „sve ljude koji su ucenjeni da sutra ne dolaze na skup SNS-a“.