<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Vučić: Gdje ode svijet...samo da mi ne odemo za njim

Ono što je jedino sigurno jeste da idemo u pravcu dalje eskalacije kojoj nema kraja. Plašim se da čak idemo i u pravcu najvećeg sukoba ikada u istoriji svijeta, ovim riječima je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao vijest o "nalogu za hapšenje“ ruskog predsjednika Vladimira Putina.

17. mart 2023, 7:36

- I pitam se ima li iko na svijetu na pameti da ovom ludilu stane na kraj i da li neko razumije kakvim posljedica idemo. I da li je to sada obijelodanjeno pred posetu Si Đinpinga, da ne učestvujem sada u raznim zavjereničkim teorijama, glupo bi bilo - rekao je Vučić.

Vučiću je vijest o "nalogu za hapšenje" ruskog predsjednika stigla tokom posjete Rumi, koju je on sa telefona pročitao, prevodeći sa engleskog jezika.

- Gdje ode svijet... samo da mi ne odemo za njim. Taman sam pomislio kako imamo mnogo lijepih vijesti, a onda vidite da se sve mnogo komplikuje, na kraju samo da izbjegnemo da mnogo toga bude po našoj glavi" - dodao je Vučić.