<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Ona je najmlađi doktor pravnih nauka, Mis turizma Evrope, odbojkaški sudija, poliglota... Upoznajte Saru Mitić, djevojku za primer!

Ona je i poliglota, govori čak pet jezika

27. februar 2024, 11:31

U Nišu živi i radi devojka za primer. Sara Mitić najmlađi je doktor pravnih nauka u Srbiji. Diplomirala je sa svim desetkama na osnovnim, master i doktorskim studijama. Uspešno je igrala odbojku, ali je njenu sportsku karijeru zaustavila povreda. Doduše, samo donekle, jer je Sara ubrzo postala regionalni odbojkaški sudija! Ona je i poliglota, govori čak pet jezika, od 12. godine sa bavi modelingom, a 2013. je čak ponela titulu Mis turizma Evrope. Kaže da je disciplina njena najveća vrlina i sada je uzor studentima Pravnog fakulteta u Nišu gde radi kao asistent.

“Sve ovo što sam radila u životu, što sam bila uspešan sportista, što sam se bavila modelingom, nije mi donelo ni ličnu, a ni drugu takvu satisfakciju kao što mi donose uspesi koje postižem ovde na fakultetu”, priznaje doc. dr Sara Mitić, a detaljniju priču o ovoj uspešnoj mladoj dami koja je već sada uzor mnogim studentima, pogledajte u video-prilogu.