<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Majorka policije: Postoji mogućnost da je mala Danka, ŽRTVA TRGOVINE DJECOM

02. april 2024, 5:23

Majorka policije Bojana Otović Pjanović rekla je da se u ovom trenutku ne isključuje ni mogućnost da je nestala Danka Ilić (2), za kojom se traga od prošlog utorka, žrtva trgovine djecom.

Na pitanje da li postoji mogućnost da je nestala Danka Ilić  žrtva trgovine djecom, majorka policije Bojana Otović Pjanović navodi da ništa ne isključuju u ovom trenutku.

– Ovdje isključivanje ide postepeno po svakom segmentu, apsolutno se ne isključuje bilo kakva mogućnost. Ja bih zaista voljela da je djevojčica živa i svi se nadamo tome, a s obzirom na to da znam kakav tim ljudi radi i koordinira i usmjerava, sigurna sam i nadam se i želim da budem optimista da će na kraju istraga imati neki pozitivan epilog – navela je Bojana Otović Pjanović za RTS.

Majorka je jutros rekla i da su, što se nje tiče, trenutno svi osumnjičeni.

– Ko su osumnjičeni, ne mogu govoriti jer to ne bi bilo niti profesionalno, niti odgovorno. Što se mene tiče, sad su osumnjičeni svi! Uzeti su svi snimci svih mogućih kamera, provjerava se sve i ne radi se to samo u Boru nego i u policijskim upravama kako u okolnim gradovima, ali i u Beogradu, i to 24 sata, u smjenskom radu.