<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Incident u školi na Novom Beogradu: Majka đaka pretukla nastavnicu biologije!

13. juni 2024, 9:31

Nastavnicu biologije Osnovne škole na Novom Beogradu pretukla je majka jednog učenika.

Nastavnicu biologije u Osnovnoj školi "Jovan Dučić" na Novom Beogradu pretukla je majka učenika ove škole. Napad se dogodio danas u popodnevnim časovima, a nastavnica je prebačena u bolnicu.

"Majka je došla na otvorena vrata i pitala nastavnicu biologije zašto je njenom sinu zaključena dvojka, a ima prosjek za trojku. Pritom, nije znala da se sabira i ocjena iz prvog polugodišta. Govorila joj je užasne stvari 'Ne znaš ti kučko ko sam ja, je*aću ti mater. Nećeš nigdje više raditi, nećeš raditi u ovoj školi, zapamtićeš me, ne znaš ti ko sam ja'. Pobiću ti porodicu", ispričala je učiteljica iz ove škole.

Majka učenika je potom prijetila da će ići kod direktorke što je podržala nastavnica biologije. Međutim, iznenada se vratila.

Pošto je bio odmor u toku, poziv u pomoć napadnute nastavnice nije niko čuo. Bijesna majka govorila je "Niko te ne čuje, ubiću te".

"Majka koja je napala nastavnicu je pred policijom priznala da je završila kurs borilačkih vještina", dodala je nastavnica iz ove škole.

PETAK BEZ NASTAVE

Odlukom kolektiva Osnovne škole Jovan Dučič na Novom Beogradu u petak 14. juna neće biti nastave zbog majke učenika koja je pretukla nastavnicu biologije. Žrtva napada zadobila je više povreda, a između ostalog i kontuziju grudnog koša.

Savjet roditelja ove škole pozvao je sve roditelje da se sutra okupe ispred škole zbog slučaja jezivog nasilja. Roditelji su se kratko oglasili i žele da se ovakvi incidenti više nikada ne ponove.

"Skupom ispred škole pozivamo sve roditelje sa pokažu, najprije djeci, a nažalost moramo i mnogim roditeljima, da smo protiv nasilja generalno, a posebno protiv vršnjačkog i nasilja nad onima kojima povjeravamo svoju djecu! Prosvetni radnici moraju da se podignu na mnogo viši nivo poštovanja, jer je budućnost naše djece u njihovim i našim rukama", stoji u dopisu Savjeta roditelja.

Koleginica pretučene žene kaže da pretučena nastavnica biologije ima teške povrede. Povrijeđeni su joj list na nozi, ruka, ima ogrebotine i zadobila je kontuziju grudnog koša.