Želite raditi na kruzeru: Ovo je vaša prilika, pročitajte detalje za prijavu!

Maštate o radu na kruzeru? Pročitajte kako se možete prijaviti na više radnih pozicija.

Agencija Kouzon u saradnji sa MSC Cruises organizuje veliki intervju od 17. do 23. Jula u Beogradu!

"Ukoliko i vi želite da budete dio ove velike pomorske kompanije koja broji 16. 300 zaposlenih, prijavite se još danas", kažu oz ove kompanije.

Uslovi za prijavu za ovaj intervju su poznavanje engleskog i njemačkog jezika, te starosna granica 19-35 godina. Kandidati koji ne poznaju njemački jezik takođe se mogu prijaviti, te će imati organizovane časove njemačkog jezika čije troškove snosi Agencija Kouzon.

Otvorene pozicije na koje možete da se prijavite za ovaj intervju su:

Sve pozicije u restoranu

Sve pozicije u baru

Youth Staff

Dance Instructor

Adult Animator

Fotografi

Housekeeping

I još mnogo drugih!

Za sve kandidate koji prođu intervju, kompanija MSC organizuje obuku, gdje će svim kandidatima biti obezbjeđen smještaj i hrana.

ISKUSTVO MILIJANA VUJEVIĆA

Donosimo vam iskustvo Miljana Vujevića, koji već neko vrijeme radi za kompaniju MSC Cruises.

„Zašto volim MSC: Odgovor je jednostavan, MSC posada crew i staff su moja druga porodica, svi su nasmijani i spremni da ti pomognu u svim situacijama bile da su teške ili dobre. Srbi, Bosanci, Makedonci, Hrvati, Indonezani, Indijci, Italiani i svi ostali mogu se naći na svim brodovima MSC-a, svi smo mi jedna velika porodica. Mogućnosti su neograničene, ako znate svoj posao, nebo vam je granica. Kouzon agencija je ta koja mi je omogućila ovo nezaboravno iskustvo, mogućnost da unaprijedim svoje vještine, obogatim životno iskustvo, a pri tome da zaradim pare koje kući nije moguće zaraditi. Svima želim da se što prije ukrcaju na MSC brodove i od srca im želim mirno more.
Dobro došli budući pomorci!”

 VELIKI INTERVJU

Kouzon Middle East Employment donosi sjajne vijesti za sve one koji žele da rade u gradovima kao što su Doha, Dubai, Abu Dhabi, Kuwait… Za sve koji žele siguran posao i avanturu, Agencija Kouzon u saradnji sa kompanijom UCC Aura (aura-retail.com) koja ima sjedište u Dohi, 07. jula organizuje veliki intervju u Beogradu. Tražene pozicije u ovoj kompaniji su:

Hostess

Konobar

Bartender

Cashier

Recepcija

Koordinator događaja

Još mnogo, mnogo drugih!

"Velik broj intervjua sa kompanijama sa Bliskog Istoka je najavljeno u predstojećem periodu. Ovo je baš vasa prilika da ostvarite svoje snove", kažu iz ove kompanije.

Agenciju Kouzon možete da kontaktirate na email [email protected], telefon 066 53 30 30066 53 30 30 ili Fejsbuk stranicu , a kancelariju možete pronaći na adresi Ivana Franje Jukića 11 (Tržni Centar Vidović), Banjaluka.

 

 

 


Buka preporuka

Ekonomija

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.