“Zakačio sam autobus…išao sam majstorima da otključam vrata i nahranim mačke, pa sam se prijavio u stanici” Sergej Trifunović o saobraćajki koju je imao

Glumac i lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović imao je saobraćajni udes i tom prilikom je, kako je napisao na Tviteru, “zakačio autobus”.

BUKA portal / 14. Januar 2020

“Zakačio sam autobus, sebi sj***o vrata, njemu samo ogulio farbu jer je jak kao autobus. Rekao sam vozaču da idem da otključam majstorima vrata, nahranim mačke, jer policiji sigurno treba pola sata da dođe. Nisam parkirao u garaži nego ispred, da bih sve brže uradio. Kada sam izašao, policija je verovatno došla i pokupila auto”, napisao je Trifunović i ponudio svoj broj telefona, kako bi ga neko iz policije pozvao da mu kaže šta dalje treba da radi.

U narednom tvitu je prenio i šta se dalje događalo.

“Otišao u stanicu policije u Savskoj, napisao izveštaj, naduvao 0:00. Aj sad vi što seirite, jurite Babića, savamalske fantome, neovlašćene trgovce oružjem koji pljačkaju državne firme, ubice Olivera Ivanovića”, napisao je Trifunović.

Mediji su sinoć pisali o tome da je glumac i političar “pobjegao sa lica mesta”, što je on oštro demantovao, prenosi Nedeljnik

 

 


Buka preporuka

Region

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.