Rasprodato 70% VIP i preko 50% regularnih ulaznica za deveti Nektar Fresh Wave Festival

Više od pedeset renomiranih izvođača sa svjetske i regionalne muzičke scene nastupiće na devetom Nektar Fresh Wave Festivalu, koji će se ove godine održati od 5. do 7. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel!

BUKA portal / 19. Juli 2021

 

Potvrda najavi da nas očekuje najbolje izdanje najvećeg muzičkog festival u BiH je i već rasprodatih 70% VIP festivalskih ulaznica i preko 50% regularnih ulaznica za deveto izdanje Nektar Fresh Wave Festivala! Zavidna lista izvođača predstojećeg ljeta okupiće neka od najuzbudljivijih imena sa svjetske  i regionalne muzičke scene, a regionalna festivalska publika je to itekako prepoznala! Nakon više od šesnaest mjeseci, napokon ćemo imati priliku da se ponovo družimo i uživamo u muzici, slaveći  ljubav i radost druženja na muzičkom događaju bez premca, o čemu svjedoče i velika imena, a među njima i apsolutne ikone svjetske elektronske scene, koja će nam se ovog avgusta pridružiti na glavnoj bini festivala: Sven Väth, Ilario Alicante, Nastia, Victor Ruiz.Deborah De Luca, John Digweed.


U Banjaluci se traži krevet više, a osim u festivalskim sadržajima svi posjetioci imaće priliku da uživaju u jedinstvenoj ponudi na rijeci Vrbas. Jedinstveni u svijetu čamac Dajak i uzbudljive rafting vožnje zaštitni su znak žile kucavice grada, moćnog Vrbasa, jedne od najvećih i najznačajnijih rijeka u BiH na kojem se održavaju svjetski i evropski kupovi i prvenstva. Informacije o tome kako rezervisati  vožnju dajakom, rafting i  safarij kajakom možete pronaći na www.freshwavefestival.comRezidenti Nektar Fresh Wave Festivala Mladen Tomić, Nebs Jack, Joma Maja i Woodie predvode regionalne izvođače koji će nastupiti na tri festivalske bine! Energy bina Fresh Wave Festivala i ovog ljeta predstavlja regionalnu muzičku polsasticu, a listu izvođača koji će nastupiti na ovoj bini predvode imena kao što su: Petar Dundov, Space Motion, Forest People, Damir Hoffman, Marko Vuković, Roxa, Coeus, Sinisa Tamamovic, Kristijan Molnar, Bokee, TKNO, Miloš Vujović   i mnogi drugi! Za ljubitelje živih nastupa, a na Jägermeister LIVE bini Fresh Wave Festivala, pobrinuće se Vojko V, Klinac, Krankšvester, Ajs Nigrutin i Timbe, Marčelo, Fox, Brutal Protest, Surreal.Ulaznice za Nektar Fresh Wave Festival dostupne su putem ticket servisa Kupikartu.ba i na fizičkim prodajnim mjestima ovog servisa, a u prodaji su paket trodnevne ulaznice po cijeni od 60 KM / 30 €, trodnevne VIP ulaznice po cijeni   100 KM / 50 €, jednodnevne ulaznice po cijeni od 30 KM / 15 € i jednodnevne VIP ulaznice po cijeni od 50 KM / 25 €. Napominjemo da svi koji su zadržali prošlogodišnje ulaznice iste mogu iskorititi za ulazak na ovogodišnje izdanje festivala.

 

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.