Pratite vremensku prognozu? Evo aplikacije koje bi vam se mogle svidjeti

Dosta vam je dostadnih prognoza vremena za Android i iOS? Ne brinite - tu i tamo je moguće pronaći alternativu.

BUKA portal / 28. Juni 2019

Foto: Ilustracija

 

Donosimo vam nekoliko aplikacija za prognozu vremena koje pored temperature i mogućnosti za pad kiše nude nešto dodatno - bila to zabava ili korisne praktične informacije, piše Tportal. 

Fashion Frog

Jeste li se ikad zapitali kakvu odjeću biste trebali nositi tijekom dana i postoji li aplikacija koja prema vremenskoj prognozi može procjeniti kakvu modnu kombinaciju biste trebali odjenuti? Ne tražite dalje. Fashion Frog uz standardnu vremensku prognozu nudi i praktične modne savjete koji će oduševiti sve koji se u dugim hlačama i majici s kapuljačom ne žele naći na 30 stupnjeva celzijusa.

Fashion Frog je besplatan i dostupan je za Android i iOS.

AirVisual

AirVisual pruža informacije o zagađenju zraka i vremensku prognozu i to ne samo po zemljama i gradovima, već čak po dijelovima grada. Aplikacija koja će vam pomoći otkriti koncentraciju štetnih tvari u zraku kamo god vi išli dostupna je u web verziji, a moguće ju je besplatno skinuti za Android ili iOS.

Climate For Me

Dosta vam je ovdašnje klime? Ako vas zanima kakvi su vremenski uvjeti na drugim mjestima na Zemlji, ne brinite - Climate For Me dat će vam vrlo detaljni uvid u tamošnje temperature tijekom godine. Sve što trebate napraviti je unijeti lokaciju, poredati nekoliko kartica, pronaći klimatske uvjete koji vam najviše odgovaraju i početi planirati skorašnju selidbu.


Buka preporuka

Nauka i tehnologija

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.