Novi film o Bondu zove se "No Time to Die"

Producenti filma o Džejmsu Bondu, Majkl G. Vilson i Barbara Brokoli, zvanično su saopštili da je naslov 25. filma o Džejmsu Bondu "No time to die", a u naše bioskope film će stići 2. aprila sljedeće godine.

BUKA portal / 21. August 2019

 

Od Alberta R. Brokolija iz kompanije EON productions i studija Metro Goldvin Majer i Universal Pictures International, a u režiji Kerija Džodžija Fukunage, dolazi nam film u kojem Danijel Krejg po peti put tumači lik koji je stvorio Jan Fleming, agenta 007, najavili su danas iz Taramount filma.

Pisci scenarija su Nil Pervis i Robert Vejd, Keri Džordži Fukunaga, Skot Z. Berns i Fibi Voler-Bridž. Film "No time to die" trenutno je u fazi produkcije.

U filmu "No time to die" takođe glume i Rami Malek, Lea Sedu, Lašana Linč, Ben Višo, Naomi Haris, Bili Magnusen, Ana de Armas, Rori Kinir, David Denčik, Dali Bensalah, kao i Džefri Rajt i Rejf Fajns.

Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo kada se pojavi njegov prijatelj Feliks Liter, moleći ga za pomoć.

Pokazaće se da je misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Filmovi Kazino rojal, Zrno utehe, Skajfol i Spektra zaradili su preko 3,1 milijarde dolara širom svijeta. Skajfol (1,1 milijardu dolara) i Spektra (880 miliona dolara) su filmovi sa najboljom zaradom u okviru ove franšize.

 


Buka preporuka

Vijesti

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.