Draško Stanivuković ministru Lukaču: Znate li da su me tukli po genitalijama?

"Da li zna ministar da su me udarali po genitalijama, po nogama, da li zna da nisam uništio automobil nego sam se branio" kazao je narodni poslanik Draško Stanivuković nakon izlaska iz pritvora.

BUKA portal / 26. Decembar 2018

foto BUKA

Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini RS-a Draško Stanivuković pušten je danas iz policijskoj pritvora u kojem je bio od jučer, nakon što je priveden na Trgu Krajine, gdje su aktivisti grupe "Pravda za Davida" protestvovali zbog lišenja slobode Davora Dragičevića.

Stanivuković tvrdi da je policiji bilo narađeno "da ga što duže zadrže u pritvoru", javlja Fena

"Zašto sam ja trebao biti zadržan 24 sata" – upitao je on, navodeći da se u RS ne priznaje poslanički imunitet, već samo članska karta vladajuće stranke.

Tvrdi da nije bilo razloga za njegovo privođenje tokom jučerašnjih dešavanja na glavnom banjalučkom trgu te da se branio i nije oštetio policijsko vozilo.

"Da li zna ministar da su me udarali po genitalijama, po nogama, da li zna da nisam uništio automobil nego sam se branio"

Rekao je da će doći i na večerašnji skup, jer podržava borbu za pravdu u slučaju stradanja banjalučkog mladića Davida Dragičevića.

Ostaje, dodaje, da Davor Dragičević odluči da li će prijaviti okupljanje koje je najavio i za večeras u 18 sati.

Stanivuković je rekao i da je do sada dobio 27.500 KM kazni.

-Ovo je postala diktatura najvećeg stepena. Ali, mi moramo da oslobodimo RS - ustvrdio je Stanivuković, dodajući da će ići do kraja.


Buka preporuka

Buka desk

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.