<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Sedam dana je do Weekenda.16, a evo ko će zabavljati sve prisutne u Rovinju!

Weekend Media Festival sve je bliže, a izvođači nikad bolji! Dobro si napravite raspored jer ove žurke se ne smiju propustiti.

14. septembar 2023, 11:58

Jutarnji list i Peti kupe pobrinuli su se da vam osiguraju opening party za pamćenje. Gurmansku selekciju najboljih trenutaka u istoriji plesne muzike prezentovaće legende klupske scene Greg Wilson

i Ian Pooley, dok će im podrška biti Antonio Zuza.

Uz ove poslastice, zabavu petkom započni Tulumom velikog Perice uz Dinu Antonića i DVP Band prođi kroz pravi glazbeni vremeplov djetinjstva.

Za ljetni hit Mamma Mia svi su čuli, a red za ideje pobrinuo se da vam se Weekend ureže u sjećanje jer će na pozornicu stupiti Grše koji donosi sunce, more, led i sangriju.

Festival će završiti u velikom stilu uz nezaboravan Mastercard party na kojemu će nastupati nizozemski bend My Baby i donijeti hipnotični plesni ritam ravno iz Nizozemske.

Provod na Weekendu ne prestaje jer se zabava nastavlja na RNB Confusionu uz stihove Zembo Latife, a dodatnu dozu zabave donose DJ Turk i DJ Medo.

slika

Weekend.16 i ove godine okuplja najveće svjetske i domaće stručnjake iz svijeta medija i komunikacija

Kultura i zabava

BUKA