<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Kevin Spacey zaplakao tokom intervjua: Prodao sam kuću, dugujem milione

12. juni 2024, 8:01

Glumac Kevin Spacey gostovao je u showu Piersa Morgana u prvom velikom intervjuu otkako je 2017. optužen za seksualno zlostavljanje. 64-godišnji glumac prošle je godine na britanskom sudu proglašen nevinim po svim optužbama za seksualno zlostavljanje četvorice muškaraca između 2001. i 2013., a 2022. američki sud odbacio je tužbu protiv njega za seksualni napad. 

Spaceyeva pravna bitka i činjenica da mu je Hollywood zatvorio vrata dovela ga je do ruba bankrota, a glumac se u intervjuu rasplakao i priznao da duguje milijune zbog pravnih troškova. 

Na pitanje voditelja gdje sada živi, Spacey je rekao: "Pa, smiješno je što ste postavili to pitanje jer je ovog tjedna kuća u kojoj živim u Baltimoreu zaplijenjena. Moja kuća se prodaje na aukciji."

"Dakle, odgovor na to pitanje je da nisam sasvim siguran gdje ću sada živjeti, ali sam u Baltimoreu otkako smo tamo počeli snimati Kuću od karata.” 

Glumac je otkrio kako je njegova kuća zaplijenjena jer ne može platiti dugove, a na pitanje prijeti li mu bankrot, Spacey je odgovorio: "U nekoliko navrata mislio sam da ću podnijeti zahtjev, ali uspjeli smo to nekako izbjeći, barem do danas."

Dodao je da "nema novca" i da se bori s plaćanjem ogromnog iznosa pravnih troškova koji se mjere "u milionima".