<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

JEDVA DOČEKALI: Netflix se srušio nekoliko minuta nakon objave najpopularnije serije trenutno

Nakon nekoliko sedmic afanovi su dočekali. Drugi dio četvrte sezone Stranger Thingsa konačno je stigao, a samo nekoliko minuta nakon premijere Netflix se srušio.

01. juli 2022, 1:09

Dugo iščekivani završetak četvrte sezone serije Stranger Things pojavio se na Netflixu danas ujutro, ali samo nekoliko minuta nakon što su stigle posljednje epizode, streaming servis se srušio uz poruku korisnicima: "Molimo pokušajte ponovno kasnije." Tehničke poteškoće dokaz su koliko su obožavatelji uzbuđeni da doznaju što će biti s njihovim omiljenim junacima, a pad streaming servisa potaknuo je mnoge uznemirene korisnike da odu na Twitter i podijele vijesti o svojim problemima.

Prošlo je pet minuta, kako smo već srušili Netflix", napisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: "Nisam upravo odbrojavao sekunde kao da je Nova godina da bi se Netflix srušio." Stranica DownDetector potvrdila je više od 700 izvješća o tehničkim problemima s Netflixom oko 9 ujutro, a čini da su za većinu ljudi teškoće sa streaming platformom sada riješene.

Stranger Things drži Netflixov rekord u odgledanim minutama. Samo tri dana nakon objave četvrte sezone serija je dosegnula ogromnih 287 miliona sati gledanja, dok je Bridgerton dotad držao rekord od 193 miliona sati.