<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Andrej Davidović pozirao za svjetski brend: Banjalučanin u kampanji za čuveni ’Guess’

Prošlog ljeta nosio revije na Sedmici mode u Parizu

25. mart 2023, 11:42

Androgini model Andrej Davidović, koji je porijeklom iz Banje Luke, koncem prošlog mjeseca pojavio se u kampanji za čuveni modni brend „Guess“ koja se snimala u Španiji. Kontroverznog manekena na Instagramu prati 40.000 ljudi, a član je modnih agencija „D'Management Group“ te „Visage International Mgmt“, koja je njegova matična agencija u Cirihu.

Kultno i nezaboravno

- „Guess Active SS23 Campaign“ snimile su „Vicoolya & Saida Photography“ za „Guess“. Tako sam zahvalan Polu Marčanu (Paul Marciano) što mi je dao ovu priliku. Hvala cijelom timu koji je ovo snimanje u Španiji učinio tako kultnim i nezaboravnim - napisao je Davidović u opisu fotografije na Instagramu.

Ovaj rođeni Banjalučanin koji je odrastao u Švicarskoj prošlog ljeta se pojavio i na čuvenoj Sedmici mode u Parizu, gdje je nosio nekoliko revija.

Ono što je zanimljivo jeste da Andrej ima istu agenticu kao i Andreja Pejić, koja je također porijeklom iz Bosne i Hercegovine.