Марко Видојковић: КОСОВСКИ ЦИКЛУС-ИДЕМО У РАТ!

Ако НАТО подигне своје ваздухопловне крнтије на нас, Путин ће загрмети: „Чик да видим шта смете!“ НАТО ће онда на Србију бацити неке тамо пишљиве бомбе, а Путин ће рећи: „Ха, јел то све што имате?“. НАТО ће онда послати неке буђаве крстареће ракете на нас, а Путин ће рећи: „Пих, чик да вас видим да то поновите.“

Marko Vidojković / 04. април 2018

 

Дошли смо у посед строго поверљивих војно-обавештајних података, који се тичу предстојећег ослобађања Косова и Метохије, Републике Српске и осталих спрских земаља. Те податке поделићемо са вама, како бисте спремно дочекали тај дуго очекивани рат.

 

После специјалне мисије у којој је ђенерал Марко Ђурић звани Палац на површину истерао сву косовску оружану силу, јасно је да више нема никаквих препрека да моћна српска војска ослободи Косово и Метохију. Једноставно, кренућемо, а где ћемо се зауставити, то ћемо ми да одлучимо. Ђенерал Ђурић тренутно иде по народу и припрема их на промену српске политике. Народ с којим се Ђурић сусреће говори о томе како су му руке нежне попут девојачких, што указује на божански утицај приликом исцељења његових рана.

 

Командант трећепозивног пука друг Мирослав Лазански звани Сиријска Јесен, за угледни београдски лист Информер изјавио је како су наше трупе способне да за шездесет минута ослободе север Косова, а по додатна три минута биће им потребна за сваку српску енклаву јужно од Ибра. Издајници су одмах заграктали како ће, према Кумановском споразуму, сваког српског војника који пређе зону разграничења спржити НАТО, а Лазански им је на то, према неким наводима одговорио: „Јел знате ви кад је Кумановски споразум потписан? Милсите ли да се ико тога сећа? Ето, читаоци Информера се не сећају, а камоли НАТО.“ 

 

Када српске трупе крену у ослобођење, цео свет ће са дивљењем и страхопоштовањем гледати у овај празник борбене готовости. У сусрету са српском борбеном моћи, Кумановски споразум биће мртво слово на буђавом папиру. Уосталом, само нека НАТО нешто покуша, светске прилике су се промениле, на челу Русије више није пијани амерички шпијун Јељцин, већ Владимир Владимирович Путин, господар светлости и таме, који је на директној телефонској линији са Александром Вучићем, господаром свих Срба, спреман да одлучно реагује уколико нам само буде фалила длака с главе. Као претходницу, послао је Путин руске копнене трупе, маскиране у моторциклисте, да продефилују православним територијама, најављујући коначну победу.

 

Ако НАТО подигне своје ваздухопловне крнтије на нас, Путин ће загрмети: „Чик да видим шта смете!“ НАТО ће онда на Србију бацити неке тамо пишљиве бомбе, а Путин ће рећи: „Ха, јел то све што имате?“. НАТО ће онда послати неке буђаве крстареће ракете на нас, а Путин ће рећи: „Пих, чик да вас видим да то поновите.“ НАТО ће онда да понови, а Путин ће им рећи: „Тја, ја бих са својом оружаном силом до сад освојио цели Тексас“. Овом тактиком, НАТО ће убрзо остати без ракета, а за то време наша војска ослободиће Косово и очистити га од проклетих Шиптарчина, који га бесправно населише по нашем стратешком повлачењу пре два до три века.

 

А Бондстил, наставиће злуради издајници да смарају. Шта је усрани Бондстил у односу на Вулинове бојовнике? Док дрогирани Амери, који тамо проводе дане играјући игрице и клањајући се Сотони, дођу к себи, биће опкољени са свих страна, попут Кастера на Литл Биг Хорну. Једина стратегија која ће им бити на располагању јесте молебан за милост. Зарад лакшег преговарања о предаји, за команданта Бондстила постављен је Американац српског порекла, спреман да лично разоружа своје трупе и пошаље их назад у Охајо.

 

Још су Тарабићи у креманске тарабе крвљу својом урезали следеће: „Високи човек модрих усана и рибљег погледа ослободиће Косово равно, док ће га са небеса пратити будно око свевидеће Цара Лазара.“ Јасно је да се мислило на Александра Вучића и тајно руско оружје, које је инсталирано у свемир и које држи на нишану читав свет. Джабе ракетни штитови, џабе база у Авиану, џабе шеста флота, када из свемира крену да пиче руске ракете, камен на камену неће остати. Поред такве братске помоћи, остаје нам само да одаберемо шта је наше и потом га заузмемо. 

 

Како је само мудро Александар Вучић све ово поставио. Мајстор шаха у својој најважнијој партији против  сатанског  Запада, на прагу је победе. Зближио се лукаво са империјалистичким нељудима, уљуљкали су се у његове миле речи, заварао их је својим подаништвом, хранили су га говнима, он их је уредно јео, понижавали и вређали, а он мудро ћутао и трпео, терали га да распрода целу Србију, он распродао, терали га да Шиптарима да све, он им све дао, а за то време, помоћу Вулина и Путина, спремао је Србе на ослободилачки рат.

 

Биће кукњаве на све стране, кад Александар Вучић загрми: „За мном, Срби“, те на белом ату дође на чело колоне светих ратника и покаже левом руком ка југу, а десном ка западу, попут ауторитарног фудбалског судије који после гола показује на центар. На југу Косово, а на западу Медо Додо од Лакташа, који се дуго правио како му је Ујко Сем господар, а онда је скинуо олињало крзно босанског међеда, да би пред целим светом заблистао прави руски медо, Медо Додо, спреман да руске пројектиле из свемира наводи на непријатеље православља.

Ако се сећате Хи Мена и Господара Свемира, биће вам драго да сазнате да смо обучили сличну јединицу невероватних  суперхероја. Док сте се ви бавили некаквим наводним намештеним тендерима и такозваним угњетавањем издајничких медија, србски добровољци вредно су и у тишини билдовали, до те мере да не морају више ни панцир носити - толико је ојачало српско месо којим су опточени. Зато се припадници Србске части, ти врли добровољци, и сликају голи - то је њихова униформа - знојаво тело и православна тетоважа. Шиптар, усташа и Амер слободно нека припуца, меци ће се сами одбијати.

 

Као што ћемо за који дан свечано прослављати востајање сербского Христа из мертвих, тако ћемо недуго потом достојанствено славити васркс српске државе из пепела у који су је бациле досманлије за време своје проклете демократске сатанске власти. Косово и Метохија биће поново наши и од Шиптара очишћени, дакле, баш онако као што нам прија. Република Српска биће заиста српска, а командант Вучић на белом коњу пројахаће свим српским градовима, да га спрски народ види и целива му коњу копита.

Хм, не знам да ли и ово да вам отркијем, али, хајде, зашто да не, посластица за сам крај текста: коначно ће се открити и зашто Вулин носи црно – та, он унапред оплакује наше мртве непријатеље и домаће издајнике, који ће изгинути у предстојећем рату! Такав вам је Вулин – наизглед махнита смрадина у миру, а заправо невиђена људина у рату.

 

За уједињено царство замљско и небеско, под руководитељством Владимира Владимировича Путина и Александра од Анђелка Вучића, напред јунаци! Живео рат.

 

Претходне колумне Марка Видојковића из циклуса Из Србије Средом можете прочитати овдје

 


Бука препорука

Колумне

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.