Sladaboni otvorio obnovljeni salon Tojote u Banja Luci

Toyotin partner, kompanija Sladaboni  Banja Luka, završila je temeljiti redizajn salona u skladu s najnovijim standardima japanskog proizvođača automobila. Novi koncept označava važan korak u ambiciji Toyote da postane najelektrificiranija marka mobilnosti po izboru kupaca.

Posebna pažnja je data i ponudi lakog teretnog programa i rabljenih vozila s Toyotinom garancijom. Ovim korakom, Sladaboni je među prvim partnerima u regiji okončao izuzetno zahtjevne aktivnosti.

Slavko Jotanović, vlasnik firme Sladaboni, istakao je zadovoljstvo povodom obilježavanja velike rekonstrukcije Tojotinog salona.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Ovo je novi korak u razvoju Sladabonija i Tojote, a da nije bilo naših kupaca, koji su na prvom mjestu, ne bi bilo ni nas – kazao je Jotanović.

Direktor Tojote BH, Damir Višišević je dodao kako je cilj uređenja salona želja da se automobili i sve usluge digitalizacijom približe mlađim generacijama i onome što dolazi u budućnosti.

Tojotin partner Sladaboni je čak devet puta osvojio posebnu nagradu Ichiban, što na japanskom znači “broj jedan”, namijenjenu isključivo trgovcima iz Evrope za odlične rezultate u nizu aktivnosti.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije